sunnuntaina, helmikuuta 06, 2011

Tärkeä treeni

Loppuviikko meni vähän plörinäksi, kun pieni kipeys vaani nurkan takana ja piti ottaa rauhallisesti, koska viikon tärkein treeni oli edessä tänään. Taktiikka toimi melko hyvin, kun pidin pari ylimääräistä lepopäivää ja jätin nopeustreenit väliin torstain uinneissa. Tänään siis vika mahdollisuus vetää pitkä luistelu ennen Kuopiota ja eikun Pyynikille. Kolme tuntia kentän kiertoa edessä. Kiersin ja kiersin ja kiersin. Luisteluasentoon oon jo tottunut aika hyvin ja 35 minsan setit sujuu jo mallikkaasti. Viime viikosta viisastuneena kävin maanantain pirkkisreenien jälkeen ostamassa itselleni mp3-soittimen, jotta olis jotain viihdykettä luisteluun. Siinä vaiheessa meinaan kun kierroslukemat ovat tuollaisia yli sadan, alkaa maisema välillä jo tympimään. Ikävä kyllä soitin oli päättänyt, että tänään on Foo Fighters-päivä ja ei suostunut soittamaan mitään muuta levyä kuin sitä, vaikka tein mitä toimenpiteitä ja alkoi hiljaisuuskin olemaan taas ihan kivaa, kun sama biisi alkaa neljättä kertaa soimaan. Sunnuntaipäivän meiningit luistinradalla oli taas melkoiset, mutta villepettereiden ja maijakerttujen pujottelu oli hyvää oheistreeniä railojen väistelyyn. Ihan en vain ymmärrä, että miten porukka ei osaa lukea niitä "Kengillä meno kentälle kielletty" ja "Mailapelit kielletty" kylttejä, mutta ei kai ne koske kaikkia. Sitäkään en ymmärrä, miksi joku haluaa opettaa lastansa luistelemaan siinä ohitse suihkivien luistelijoiden joukossa, kun sielä keskellä on lääniä vaikka kuinka. No, kukin taaplaa tyylillään. Mun luistinterotuspulmatkin on muuten vihdoin miljoonien soittelujen jälkeen ratkenneet. R-tech Näsilinnankadulla terottaa retkiluistimia, joten sinne sitten vaan kaikki. Pyynikin pikaluistelijat olivat todella avuliaita, kun kysyin heiltä, miten saisin terät kuntoon, mutta heidän penkkiinsä ei retkiluistinta kiinni saa Sain kuitenkin heiltä puhelinnumeron, jossa sitten osattiin auttaa. Itse asiassa numerossa oltiin niin avuliaita, että ottivat mun numeron ylös ja selvittivät asiaa ja soittivat takaisin! Onnekseni maailmassa on vielä pyyteettömän avuliaita ihmisiä, osaisipa itsekin olla sellainen. Mua muuten kosiskeltiin vähän keskiviikoksi luistelemaan kymppiä, mutta taitaa jäädä nyt väliin. Pitäisi olla kierroslaskija ja kun eihän noilla retkiterillä oikeesti ole hyvä kaarteita luistella, normipikaluistelussahan kaarre ei ole hidaste, mutta mulla se kyllä on.

Mulla on ihan kauhee kisakuume. Olis jo 19.2, mukava pikkupakkanen ja tyyntäkin tyynempi keli sekä huippujää ja hyvät peesit. Tässä tunnelmavideota, mitä mahtavuutta on tiedossa.

4 kommenttia:

Päpä kirjoitti...

Täytyy kommentoida, ettet luule, etten täällä käy. Nyt taas muistan tänne tulla välillä kurkkailemaan. Hieno homma, että terotus järjestyi ja kiva ettet kuollut tylsyyteen eilen. Me hävittiin vaihteeks, joten karsintapelit odottaa, voi voi...

Kipa kirjoitti...

Joo, havaitsin, että hävisitte. No, eipähän lopu kausi niin pian...

N ... kirjoitti...

hei
itse huomasin sun vanhan blogi merkinän ja sai minut huutaa jipii en oo ainut koska en uskonut olevani ainut. asun lahdessa ja minulla on todettu et hoffanrasvaa muodustuu kokojan lisää . ja sanotiin et suomen tietokannassa ei ole muita kuin minä.
et koko mailmas olisi vain noin 200 ihmistä jotka tätä sairastaa. ajatelin ei voi olla totta.
nyt gooletin ja löysin sinun ..kirjoituksesi.
haluaisin juttella tästä kysestä asiasta lisää olisiko mahdolista.
t nallis

Kipa kirjoitti...

Moi Nallis,

ikävä juttu, että sullakin on polviongelmia. Mulla ei tosin oo nyt ihan tollasta ongelmaa kun sulla, polvessa oli laajentunut Hoffan rasva kyllä syystä tai toisesta (syytä ei siis kukaan tiedä), ja se poistettiin, mutta sen jälkeen ei kai tuo ole uusiutunut. Itse hoffan rasvan poisto tapahtui tähystyksessä, mutta se ei sitten lopulta ollut mun polviongelman syy. Jos haluat kuulla tosta lisää, niin pistä mailiosoitteesi tulemaan, niin voin toki kertoa ja yrittää jopa tarjota vertaistukea - tiedän kyllä, kuinka kamalaa se on, kun polvi on joka päivä kipeä.