sunnuntaina, helmikuuta 13, 2011

Mutta paistaa se aurinko risukasaankin

Unohdin mainita, että huoltajan paikat on jo melkein täytetty. Pöksyliini on merkannut myös Joroisen kalenteriinsa ja ilmoitti, että Kiskokin houkuttelisi, kun sielä on niin kivaa!! Vaikka kyseinen henkilö olikin sitä mieltä, että "Ei sullakaan kauheen hyvin mee", kun kysyi, että kuinkas pitkä se Finland Ice Maraton onkaan ja kuuli vastauksen, niin en mä tiedä, onko sielä huoltajapäässäkään ihan kaikki kotona ja elämä kovin tapahtumarikasta ;) Mutta en valita, on ratkasevasti kivempaa, kun on huoltajia ja sponsoreita, joiden mielestä mä oon ihan sankari, oli lopputulos mitä hyvänsä, kuin että yksinään kävisi kisaamassa ja ei olisi ketään, kelle kertoa kilometrin numero 28 vaikeuksista, kun piti väistää sorsapoikuetta. Loppuun vielä huomisen ystävänpäivän kunniaksi kuva pingviiniystävistä(ni). Siispä hyvää ystävänpäivää kaikille ja muistakaa ystäviänne huomenna, sillä ilman ystäviä olisi elämä ratkaisevasti ikävämpää.

7 kommenttia:

Fjurious kirjoitti...

Ihanan seesteinen kuva, kerrankin nuo ystäväiset ei ole pahanteossa... ;) Hyvää ystävänpäivää vaan sinnekin!

Ja katsotaan niitä muita sponsoritoimenpiteitä nyt sitten lähempänä tarpeellisia ajankohtia. Toimimme siis kutsusta, meillä kun ei ole tuota omaa (sporttista) elämää. Vielä. Kyllä se siitä sitten kun tulevaolympiavoittaja tosissaan aloittaa treenaamisen ja kisaamisen valitsemassaan lajissa.

Mikko kirjoitti...

Toivottavasti saat paikat kuntoon viikonlopuksi. Nyt on "hyvä syy" himmailla hieman ja ladata patterit täyteen iskuun!
Pieni "uskon vahvistus lenkki" luikkareilla jos kunto sallii, voi olla paikallaan, mutta elä telo ittees...

Niin ja hyvää ystävän päivää sinne myös, sen varmaan voi toivotella tälleen tiimikaverin ominaisuudessakin.

Kipa kirjoitti...

Sitten alkaa kummitädinkin oikea sporttinen elämä, kun olympiavoittaja alkaa treenaamaan, jotta pysyn perässä :) Toivon yhä edelleen, että laji ei ole mäkihyppy, eikä golfkaan oikein innostaisi, vaikka se olympialaisissa kohta onkin.

Ja Mikko, himmailin jo tänään hienosti syömällä "vähän" suklaata, se kun on niin hyvää, tiedät kyllä varmaan ;)

Mikko kirjoitti...

No todellaki tiedän!
Mutta oliko pakko muistuttaa, nyt katse jo harhailee tuonne hyllylle jossa tuo JPK rasia irvokkaasti nököttää. Niin ja pussillinen Amerikkalaisia pastilleja joita normaalisti en pysty vastustamaan siinä päällä. Ylpeänä tosin täytyy todeta että ne on ollut siellä jo yli kuukauden koskemattomana. Mainittakoon tosin että siedätyshoitoni on hieman kärsinyt kun vetäsin kuitenkin jonkun viinakonvehti boxin korvikkeena tässä välissä kun joku pirun sukulainen sellaisen mulle toi synttärilahjaksi...

Ville kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Päpä kirjoitti...

Toi poistettu kommentti on mun, kun tuli vähän sekoiltua, joten älä ihmettele :) Olipas ihana kuva, olin jo melkein unohtanut tän. Tsemppii jalkojen kanssa ja pidän peukkuja, että todella pääset lauantaina starttaamaan. Ja on se kumma, kun tarjoituu huoltajaks, niin heti leimautuu tylsäks ;) onhan se yks tapa viettää sun kanssa aikaa

Kipa kirjoitti...

Edelleen kyllä ihmettelen, miten jossain talossa voi olla syömätöntä karkkia!! Ne konvehditkin vaikka kuinka kauan.

Ja pitäisiköhän mun huolestua, jos olen niin kiireinen, että sisko alkaa laskea sen, että sisko katselee mun pyristelyä järvessä yhdessäoloksi. Ei sillä, oli kyllä mulla hauskaa sielä Kiskossa sun kanssa kyllä. Ja alat oleen jo hyvä pukeen märkäpukuakin :)