keskiviikkona, heinäkuuta 14, 2010

Saikulla

Kiva et on lämmin. Silloin tällöin jopa kuuma. Toki vois valittaa, kun mun kämpässä on ehkä 37 astetta. Viileempää ei oo näköpiirissä, koska kämppä on talon eteläseinustalla ja isoin ikkunoin, niin kyllähän täälä toi lämpötila nousee. Kepeillä pitää kävellä ja ne hiostaa ja koko oikea jalka on paketissa ja polvi on vuorattu viiden sentin kerroksella vanua, ettei sen vaan tuu kylmä ja onhan se vähän vaikeeta, kun suihkussa ei oikein pysty käymään ja kun pystyy, niin pitää laittaa koko jalka jätesäkkiin ja nukkuessakin pitäis olla jalka ylhäällä ja kaikkee, mut ei se mitään. Jos olis talvi, pitäis pukee paljon vaivalloisia vaatteita ja sukatkin ja nyt voi vaan kiskoo jotkut pienet shortsit ja topin päälle. Maanantaihin asti istuskelen aika tiukasti täälä kämpässä, sit saa liikkua vähän enemmän, sitä ennen teen päivittäin 1000 reisilihaksen supistusta. Onneks jalalle saa varata ja huomena enää tarvii käyttää keppejä. Tikit saa pois reilun viikon päästä, siihen asti mulla on jätesäkkirulla ja jesaria kylppärissä.

Niin, mutta miten se puukotus meni? Ihan hyvin kai, juosteita katkottiin ja sillain (ääni joka tulee joidenkin säikeiden polttamisesta oli aika ällöä). Tuloksenhan tietää tarkemmin vasta sitten tositoimissa, mutta ainakin se tiukka jänne löystyi, joten toivon parasta, et joulukuussa juostaan jo kympin lenkkejä viikossa ehkä jopa kolme. Leikkauskertomuksessa on kyllä mun mielestä vähän huolestuttavia asioita (kuten vähän kondromalasiaa ja paksu nivelkapseli painaa lateraaliselle puolelle), mutta kyselen näistä sit kontrollissa tarkemmin. Tänään kävin vaihdattamassa siteet ja haava oli tosi siisti.

Nyt sitten lähinnä nukun, syön ja teen vähän töitä silloin kun oikein kypsyttää. Päivitän varmaan joskus taas, mutta en nyt ihan lähipäivinä, kun tuskin on muuta kerrottavaa kun et mitä Gilmoren tytöissä tapahtuu ja oonko saanut monta sähköpostia. Oli muuten melkoisen lämmintä, kun kävin vielä sunnuntaina lenksuttamassa tunnin verran juuri siihen kuumimpaan aikaan. Blondikohtaus iski ja en ottanut juotavaa mukaan, lenkin jälkeinen uinti loppuikin sitten lyhyeen, kun kramppas vaan.

Ja muistakaa ajatella positiivisesti, jos olisitte asfalttimiehiä, teillä olis paljon kuumempi! Ja ei oo ainakaan liikaa lunta.

4 kommenttia:

Fjurious kirjoitti...

Jaksuja helteessä, nyt ukkosen jäljiltä ainakin meillä vähän helpotti!
Lunta muuten löytyy vielä sentään Hakametsästä, ainakin lehden mukaan. Asfalttimiehistä en tiä ;). Oikeestaan tän tuskan kruunais vielä joku omassa pihassa käryävä asfalttityömaa...

BTW, Tuleva olympiavoittaja veti tänään herneen nenään, kun tyttöystävä kellahti lattialla masultaan sen kainaloon. Tais neito pyrkiä liikaa iholle :).

Kuinka paljon Sakke nakkas saikkua? Hyvä et haava on siisti. Oo nyt vaan oikeesti varovainen sen kanssa, ettet ala turhaan kikkailemaan. Soita ennemmin meille, ettei tuu turhia takapakkeja.

Kipa kirjoitti...

Olympiavoittaja on kyllä fiksu, tietää, että naiset aiheuttaa lähinnä harmia ja rahanmenoo. Miehethän on aina niin helppoja ja ne ei ikinä kuluta rahaa mihinkään, erityisesti ei mihinkään turhaan!

Saikkua on 3 viikkoo, mut tänään tuli yhestä paperista kommentit ja dedis on 2.8, joten on tässä tehtävä kaikenlaista, mut onneks muutokset vaati vaan pientä viilausta ja vastaanotto oli jopa positiivinen.

Ja minäkö kikkailisin? Pah. Oikeasti, yllätin itsenikin menemällä tänään bussilla sinne siteiden vaihtoon, vaikka matka on vaan reilun kilsan, mutta tottelin kiltisti Saken neuvoja, ettei saa paljoa liikkua ekaan viikkoon.

perttu kirjoitti...

Täällä tosiaan oli se asfalttityömaakin ihan ikkunan alla, mutta ne lopetti onneksi jo monta päivää (siis yötä!) sitten. Tarpeeksi piisaa lämpöä ilman leikkausarpia ja asfalttimiehiäkin. Toivottavasti sun jalka kuitenkin paranee hyvin. Montas jaksoa niitä Gilmoren tyttöjä oikein on tehty..? ;D

Kipa kirjoitti...

Toistaseks niitä jaksoja on vielä onneks katsomatta aika monta, mutta sietää ollakin, koska kolme päivää pitää vielä nököttää mahdollisimman vähällä liikkumisella.