tiistaina, heinäkuuta 19, 2011

Tonnin vedot

Kuten eilen totesin, on tonnin vedot mun lempiharjoitus, mikä taitaa olla vähän masokistista. Oli kivaa taas kiertää Kaarinan kenttää. Vähän kyllä lähtivät lapasesta, kun eka meni alle 4 minsan ja hitainkin 4.08:n. On vaan jotenkin vaikeaa säädellä vauhti oikeaksi, vaikka kuinka yritin seurata sitä sadan metrin välein.

Muistin muuten ottaa onneksi tänään pyörään lukon mukaan. Ei tarvinnut mennä taas Silvian kanssa rautakauppaan, niin kuin viime viikolla, kun en uskaltanut jättää sitä lukitsematta kaupan eteen.

4 kommenttia:

Heikki kirjoitti...

Tuollainen ABUSin "taiteltava lukko" on siitä näppärä, että sen mukana tulee kotelo, jolla sen saa kätevästi (ja aerodynamisesti ja häiritsemättömästi) pyörän runkoon kiinni, mutta kotelon saa myös 15 sekunnissa irti rungosta, joten normaalisti ajaessa (tai pyörää sisällä pitäessä) lukkoa voi pitää kotelossa, mutta kisan ajaksi ei jää silti mitään ylimääräistä pyörään kun kotelon voi irroittaa.

http://www.besportier.com/archives/best-bike-locks---abus-folding-bordo-granit-x-plus.html

Ja mikäs siinä kovaa juostessa on ongelma, jos kerran kulkee?

Kipa kirjoitti...

Mä oon vähän sitä vastaan, että maantiepyörässä on lukko ja siksi siinä ei olekaan. Trekki onkin sitten ihan eri juttu. Tässä on vaan ollut niin älytöntä hässäkkää näiden aikataulujen kanssa, että on ollut vähän niinkuin pakko yhdistää kauppa- ja reenireissut.

Liian lujaa juoksemisen ongelma tässä vaiheessa kautta on se, että kun tekee liian rankan reenin, menee palautumiseen kauemmin. Ja tässä vaiheessa kun kauden pääkisa olisi edessä, niin palautuminen olisi ihan jees juttu. Aiemmin kaudella tuo ei nyt niin vaarallista olisikaan, vaikka tykkäisin kyllä, jos kauden parhaat juoksut tulee kisassa, ei reeneissä.

Päpä kirjoitti...

Nään sieluni silmillä, kun vierailit rautakaupassa pyörän kanssa :)

Kipa kirjoitti...

:D