lauantaina, heinäkuuta 23, 2011

Just for me

Tänään piti lähteä aamulla ajamaan ja sen päälle lyhyt juoksu kisavauhtia, mutta kelin tarkastelu sai suunnitelmat muuttumaan. Meninkin siis ensin uimaan Samppikseen. Ikävä kyllä ukkonen oli melko päällä ja altaaseen en päässyt heti. No, alkujumpasta tulikin tällä kertaa sitten todella perusteellinen ja vihdoin pääsin altaaseen. Olin tietysti kärkkymässä ensimmäisenä, että koska pääsee ja kun ukkonen oli pelottanut muut uimarit pois, niin sain kokea sen, miltä tuntuu uida yksin 50m:n altaassa. Sanoisin, että aika kivalta. Ehkä puoli kilsaa ehdin pistellä menemään, ennenkuin seuraava uskalias tuli vesijuoksemaan. Oman radan sain pitää melkein koko reenin ajan, viimeiset 700 metriä jouduin jakamaan radan. Tohon vois tottua, mitenköhän pääsisin nauttimaan tuollaisesta luksuksesta, että olisi käytössä oma allas? Oonhan mä tosin Hervannassakin saanut joskus yksin uida, mutta Herwoodin kallioon louhitussa luolassa 25:n allas on vähän eri juttu kuin 50 m:n avovesiallas.

Illemmalla pääsin sitten sinne pyörälenkillekin ja onnistuin välttämään sateen ihan kokonaan. Kovin palkitsevaa ei ollut toki se, että juuri torstaina puunaamani pyörä näytti minuutin jälkeen siltä, kuin sitä ei olisi koskaan pestykään. Huokaus. No, pyörittelin tunnin lyhyillä sprinteillä ja sitten loppuun 15 minsaa juoksua aika lujaa. Juoksu kulki kivasti, pyörä ei. Huomenna olis sitten ohjelmassa pyöräilyä 2h ja juoksua 4x2km reippaasti (eli siis pitää taas yrittää toppuutella itseään).

Ruokana tänään kaapintyhjentämistalkoissa kanapizzaa. Muuten päivä on mennyt, mitenkäs muuten kuin - siivotessa. Nyt on sitten ikkunatkin pesty ja aika moni muukin kohta kämpästä. Mutta vielä riittää. Huh.

Ei kommentteja: