maanantaina, syyskuuta 13, 2010

Uintionnea

Aamulla väänsin itseni väkisin Kalevaan heti kun halli aukeaa, eli kuudelta. Koska bussit menevät tosi tyhmästi, tiesi tämä herätyskellon soittoa viideltä. Alkuverkan jälkeen altaaseen ja sitten vähän verraa ennen suuria testejä. Olo oli varsin löysä ja vähän huoletti, kuinka hitaasti uinkaan. Pieni tauko ja ensin vuorossa 100m tykitys tai jollekin tuo minun vauhti taitaa olla veryttelyläpsyttelyä. 100m:n rypistyksen jälkeen katsoin kelloa ja mitä ihmettä, aikaa oli mennyt 1.36! Siis en oo ikinä uinut satasta noin lujaa, vaan paras noteeraus tähän mennessä on ollut 1.37 ja salaa toivoin jotain 1.40:n aikaa :) Sitten vielä pienen tauon jälkeen tonnin uinti, johon kulutin aikaa 21 minsaa tasan. Ihan jees, kun vertaa aiempiin tonnin uinteihin, jotka on ollut 25m:n altaassa, nämä kellotukset tein siis 50m:n altaassa (toki Århusin satasen ajat on tehty 50m:n altaassa). Varsinkin tuo satasen aika nosti mun uintiharjoittelumotivaatiota ihan potenssiin sata. Seuraavan kerran testaillaankin sitten joskus piiitkän ajan kuluttua ja nyt keskitytään paljon tekniikkaan.

Päivä olis ollut melkoisesta sateesta huolimatta ihan loistava, jos polveen ei pistäisi pahasti. Tolla tavalla siihen ei oo sattunut ikinä ennen. Ehkä se eilinen kyykky ei sittenkään ollut hyvä juttu :(

4 kommenttia:

Fjurious kirjoitti...

Onnittelut hienosta enkkaparannuksesta! Noista se motivaatio kohenee!

Pia [Kaukomara] kirjoitti...

Hienoo! Otitko itse aikaa?

Kipa kirjoitti...

Tänks.

Juu, ihan itse. Eihän se kovin tarkkaa oo, mutta haluan uskoa, ettei se ainakaan alaspäin valehtele. Ja tarkistin kyllä pariin kertaan, että näinkö oikein, mutta niin se vaan oli :)

Pia [Kaukomara] kirjoitti...

Ei varmaan tosiaan ainakaan alaspäin valehtele. Täytyypä itsekin kokeilla ottaa aikaa sataselta, kiitti vinkistä!