sunnuntaina, toukokuuta 16, 2010

Sata lasissa

Uskokaa tai älkää, mutta tää on mun sadas blogiteksti. Kiitos kaikille uusille ja vanhoille lukijoille ja kiva kun joku joskus kommentoi. Siitä tiedän, että tätä lukee ainakin neljä henkilöä ;) Vähän naurattaa kyllä, kun katsoo niitä ekoja tekstejä. "Sit päätin vielä testata, että jaksanko uida vaparia putkeen satasen. Jaksoin ihan hyvin ja sit uinkin 200, en tajua, miten oikeesti jaksoin." On tässä vähän kehitytty vissiin :) Ja jalatkin toimii vähän paremmin kuin silloin, silloin ei voinut kuin kävellä. Nykyään vain polvi on kipee ja sekin viime aikoina lähinnä aamuisin (olisko se oikeasti parantumassa?). Eilinen lenkkikin meni ihmeen hyvin ilman suurempia polvisuruja :) No, tänä aamuna taas polvi olikin ihan kunnolla muistissa.

Niin, mutta tämän sadannen tekstin kunniaksi julkaisen suunnitelmia. Tällä kertaa olen niin viisas, että julkaisen sekä Plan A:n, että Plan B:n. Toivon Plan A:ta, mutta olen kyllä jo henkisesti varautunut Plan B:hen.

Molempiin planeihin kuuluvat:


19.6 Mun ihan eka tri-kisa, eli harkkatriathlon Noksun hoodeilla. Jännittää jo nyt :)
3.7 Kisko-triathlon, perusmatka. Tavoite alle 3h (tosin eilisen pyörälenkin jälkeen aloin miettiä, josko tavoitteen pitäisi ollakin vähän kovempi, kun toi kuulostaa kuitenkin ihan mahdolliselta mulle, jos jutut menee nappiin?!).
15.5-3.7 n. klo 14.59 karkkilakko (huomatkaa taktinen lakon loppumisaika, kun kisa alkaa 12.00, niin jos tavote toteutuu, pääsen heti syömään karkkia :)
4-8.7 Ljubljana med Leena
25.7 Kaukajärven yliuinti (~1.6k) (ilman pukua)
26.7-29.7 Tukholma med LM+Sonja
30.7-1.8 Århus :D
7.8 Vanajavedellä uiskentelua 1250/2500 (puku ok kuntosarjoissa)

Plan A. Jos polvi ei kipeä


14.8 Kuntosprintti Noksulla
29.8 Varalan 1/4 maraton
(Helsinki city triathlon?)
ecross taitaa olla tältä vuodelta peruttu :(
Peruskunto nousuun ensi vuotta varten.


Plan B. Jos polvi kipeä.


4.7-1.8
Vain uintia ja punttia (mutta paljon). Jos polvi vielä aamuisin kipeä elokuun lopussa, niin sit tää jakso pitemmälle.
2.8 -> uintia paljon, punttia paljon, pyörä+juoksu mukaan taas kerran vääähitellen=aloitetaan myös siinä pyöräilyssä niistä 5 minsan lenksuista ja totutetaan jalat, viikottain lisää pituutta. Tällä keinolla pitäisi vuoden vaihteessa olla jo mahdollisuus ihan kivaan viikottaiseen määrään. Tuskallista, mutta pakko yrittää. Jos tääkään ei tehoa, niin sitten lähden taas lääkärille itkemään.

Tänään kävin vähän uiskentelemassa ja pyöräilemässä ja salittamassa. Pyöräily oli virhe. Mulla oli eilisen lenkin jälkeen vasemman käden sormet vieläkin ihan tunnottomat ja eipä asia ainakaan parantunut. Pikkurilli on oikeasti ihan voimaton ja ei ne muutkaan sormet oikein tunnu olevan kunnossa. Taitaa olla hermojen kanssa ongelmaa, vissiin se sama hermo, joka kiukuttelee aina hiihtäessä. Täytyy varmaan nostaa vähän ohjaustankoo, se taitaa olla liian alhaalla nyt, kun oon nostanut satulaa ihan urakalla. No mut jos se nyt levolla paranis ja sit toukokuun vikalla viikolla sormet saakin levätä ihan urakalla, kun on taas joku typerä työreissu. Tulis tuhkapilvi, ettei tarttis mennä :) Joo, mut taitaa siis jäädä huominen Noksun keikka taas väliin, et keskiviikkona pääsis. Taidan sen sijaan mennä uimaan Suolijärvelle. Kai sielä jo tarkenee lyhyen lenksun heittää, jos Näsijärvessäkin on muka pintavesi 17,6. En kyllä usko tota, mut Suolijärvessä vois ollakin.

Nyt venyjumppa. Onneksi on Gilmoren tyttöjä lainassa. Olin tosin idiootti ja aloitin levystä numero neljä. Eihän sitä nyt voi tajuta katsoa niitä levynumeroita. Niin ja hukkasin eilen taas paidan. Se oli vielä oikeasti hieno ja kallis. Onko mun aivot ihan oikeasti pehmennyt täysin?

5 kommenttia:

perttu kirjoitti...

Selkeesti se polvi paranee. Kyllä varmaan 2.50:een ehdit ton olympiamatkan. Pirkan hölkkä on selvästi unohtunut suunnitelmista. Sen pitäisi olla suunnitelma C - jos polvesta tuleekin parempi kuin koskaan..

Fjurious kirjoitti...

Onnittelut ahkeralle kirjoittajalle!

Kipa kirjoitti...

Tak, fjurious min ven.

Pirkan hölkkä on syvältä. Ensimmäisestä muistan, että siellä oli vaan lämmintä urheilujuomaa juottopisteillä ja toisesta sen kun hölkkä loppui 10km:n kohdalla ja jatkui Valkeakosken terveyskeskukseen nilkka tohjona. Se olikin sitten viimesin juoksukisa, johon oon ihan oikeesti pystynyt treenaan.

perttu kirjoitti...

Ok sulla on sit suunnilleen yhtä hyvät kokemukset Pirkasta kuin täällä HCM:sta :D

Päpä kirjoitti...

ihan hyvin sä vedät, mutta ulkomaanoleskelulta on tullut uutta stressittömämpää elämää ja sitten hukkaa kaikenlaista... nim. kokemusta on... ja Portugali on ihana, joten ehkä se ei oo niin typerä, varsinkin jos löytää kivoja ja tarpeellisia urheilukamppeita lisää...
Ja suunnitelmat on hienoja :D