sunnuntaina, toukokuuta 02, 2010

Nakkimakkara

Ou jeah. Kävin tosiaan testaamaan sitä nakinkuorta Kalevassa. Olihan se, öö, outoa. Tai siis ihan kamalaa. Ensinnäkin sen pukeminen oli, jos mahdollista, vielä vaikeampaa kuin eilen. Luulen, että tämä johtui siitä, että iho oli märän nihkeä, kun kävin tietty eka suihkussa. Pitäisi varmaan siis kuivata ensin. Tai mistä mä tiedän. Muutenkin tuntui, etten saanut sitä pukua niin hyvin päälle kuin eilen. Tai siis, että se ei ollut niin "toinen iho", no ne eiliset vekit polvien kohdalta oli tietty pois, mutta muuten tuntu hassulta. Olisi myös pitänyt uskoa kaikkia vinkkejä, että se kaulus pitää oikeasti laittaa kireälle, mutta kun se ahdistaa... No, puvun sisään solahti vähän vettä, ja sielä se sit lainehti. Ens kerralla sit kireemmälle. En tosin tiedä, koska on sit ens kerta, tolla uinti ei kyllä ollut yhtään nautinnollista. Lisäks jotenkin vasen ojentaja tuntu oudolta tossa uinnissa. Verrassa yritin myös rintauintia. Siitä ei tullut yhtään mitään, olin ihan liian pinnassa. Niin siis olin odottanut, että uinti olis jotenkin kevyempää tolla puvulla, mut ei kyl ollut yhtään. Kyllähän se joo kellutti ihan kivasti. Ja kai se nopeuttikin, koska yht. 2,6k meni tuntiin ja siitä oli kuitenkin taukoja yht. ehkä joku 8 minsaa ja pari sataa selkäuintia. Niin ja ei tietty koko ajaa uitu täysiä. Ennen loppuverkkaa piti vetää vielä 2x300 negative splitillä. Onnistu just ja just, ekassa eka puoli 5 s. hitaampi ja tokassa 3s... Vielä pitäis siis vähän tsempata ja yrittää hidastaa alussa. No, ehkä märkäpuku saa nyt odottaa hetken. En ainakaan meinaan nyt ihan heti sitä mee uudestaan koittaan halliin ja järveen ei tod. voi mennä vielä, mun jalkaterät ei ikinä tuu kestään kovin kylmää vettä.

Mulla on muuten Silvian kanssa vähän vaikeuksia. Oon nyt nostanut sen satulaa jo 5cm (osissa), ja nyt ehkä on tarpeeks korkeella. Miten oon voinut ajaa niin matalalla satulalla? Etureidet jumittaa vieläkin. Tai ei jumita, mutta niihin sattuu, kun polkee. Satulan nosto tosin autto tosi paljon tohon, et varmaan on ajoasennosta kiinni. Pitäis kyllä säätää vähän lisää, mutten tiedä, ehdinkö huomena. Muutenkin tänään kun testailin sitä satulankorkeutta (ajelin siis sinne uimaan), niin totesin, etten pääse sillä pyörällä mihinkään. Oikeesti, meen Trekillä lujempaa, vaikka se on painavampi ja siinä on leveemmät ja kuviolliset renkaat! WTF? En tajua. Poljenkohan liian pienellä vaihteella Silvialla? En kyllä vaihda pienimmälle eturattaalle kun joskus mäissä. Kadenssi oli ihan ok, pysy 90:ssä melkein koko ajan, kyl se siitä taas paranee. Tai ehkä en saa voimaa välitettyä kunnolla, jos ajoasento on väärä.

Jep. Mutta illalla kävin vielä vähän salilla, oli askelkyykkypäivä, joka on ehdottomasti kivoin noista mun kolmesta ei salipäivästä. Polvi on ihan omituinen, se oli kipee, kun menin salille, muttei enää kun tulin sieltä. Kaikista kipein se on viime aikoina ollut aina aamulla, tosi hämärää.

3 kommenttia:

perttu kirjoitti...

Märkänähän sitä pukua ei kyllä saa millään kunnolla päälle, joten kannattaa kuivatella ensin huolella. Kannattaa myös vetää huolella sitä matskua kainaloihin ja haaroihin että se istuu tiiviisti niin liikkuvuus on parempi ja myös käsivarsien osalta puku saisi olla tietyssä asennossa jotta liikkuvuus olisi paras. Myöskin masun kohdalle jää helposti paljon matskua jota kannattaa vetää enemmän ylävartaloon jotta kädet ja keuhkot liikkuu helpommin.. Mun mielestä sillä on aivan sairaan kuuma uida hallissa, en varmaan ees pystyisi tuohon 2,6km:iin :)

p kirjoitti...

Vielä tosta pyörien erosta että se saattaa olla myös nopeusmittarissa tai sen kalibroinnissa. Joillain ihmisillä/pyörillä tuntuisi olevan aina suurempi nopeus kuin toisilla vaikka ne etenisivät yhtä matkaa..

Kipa kirjoitti...

Ikävä kyllä mittarit näytti aika samaa matkaa molemmat. Ja kellotkin käy aikaa. Eli huono kunto on syypää ja se, että en vaan osaa pyöräillä.

Mutta kiitos märkäpukuvinkeistä, jos pukeminen sit ens kerralla onnistuis paremmin. On tää vaan kumma laji, kun pukeutumistakin pitää harjotella. Enkä oo vielä päässyt edes miettimisen asteelle, että miten ihmeessä ne vaihdot tapahtuu.