sunnuntaina, marraskuuta 04, 2012

Viisi pyörää

Mahtuu siis Yarikseen. Sieluttomat Cervelot ja Raimo katolle ja Lucy ja Silvia pieninä ja siroina takakonttiin. Nyt on pyörätkin siis vantaalaisia. Kauramoottori sai siis puoliksi arvattua arvoituksen oikean ratkaisun.

Pyörät muuttaa.
Muutto on kaman kantamisen suhteen ohi, mutta järjesteltävää riittää. Paljon. Heikkoa on ollut treenaaminen, pari kertaa pyörällä töihin, kerran juosten töihin ja äsken 45min lenkki eksyksissä. Ei muuta. No, tämä muutto on tällaista ja kerrankin otan huomioon sen muun elämän stressin. Keskiviikkona sitten San Diegoon ja San Franciscoon... Eli voi olla aika heikkoa treenaus ensi viikollakin.

Muuttoa on melkoisesti haitannut olkapääongelmat. Olkapää oli jo viime viikolla vähän kipeä, ei tykännyt taululle kirjoittamisesta ja varmaan vähän huonoista työasennoista. Uinneissa ei haitannut, mutta sitten kun alettiin muuttamaan, meni niin pahaan kuntoon, etten voinut tehdä sillä oikeasti mitään, en edes oikein syödä. Torstaina kävin lääkärissä, kun omaehtoinen tulehduskipulääkekuuri ei oikein tehonnut ja pisti kortisonia. On se käsi nyt vähän parempi, mutta aika huonoa tämä muutto ja käden liikuttelu kyllä tekee. Ehkä on hyvä, että on työreissu, jos käsi tulisi sillä aikaa kuntoon.

2 kommenttia:

Kauramoottori kirjoitti...

Kattotelineitä ja Cérveloita en osannu ottaa laskuissani huomioon. Melkonen kuorma Yariksessa. Kumpikohan mahtoi olla arvokkaampi, pyörät vai auto :D

Kipa kirjoitti...

Aina pitää ottaa huomioon mahdollisimman monta juttua :) Luulen, että pyörien hinnalla sais vähän paremmankin auton. Katolla lienee jo se 6 tonnia, sisällä vain reilu 3,5. Zippithän muuttivat pumpuliin pakattuna erillisellä panssaroidulla ja pehmustetulla autolla, ainakin melkein ;)