torstaina, marraskuuta 15, 2012

Kalifornian auringon alla

On nyt vietetty jo hetki. Tällä hetkellä ollaan piilaakson reunamilla, tarkemmin Oraclen pääkonttorin vieressä, tai siis koko ajan sen La Jollan jälkeen ollaan täälä oltu. Tää on aivan uskomattoman kuiva paikka. Sanoisin, että jopa kuivempi kuin La Jolla, jossa tylsistyin todella. Täältä on siis San Franciscon keskustaan ihan liian pitkä matka ja muutenkin, illalla kun konferenssi joskus loppuu (myöhässä, tietysti), pitää lähteä taksilla syömään. Hotelli on melko hieno, mutta epäkätevä. Siis täälä on concierge ja joku ovenavaaja, mutta roskista saa hakea. Pöh.

Urheilusta  ei ole kauheasti kerrottavaa, pari kertaa oon käynyt lyhyellä hölkällä. Tää työmatkailu on aina vähän tätä, että kun omiin aikatauluihin ei oikein voi vaikuttaa, syömässä käydään isolla porukalla jne ja fasiliteetot on mitä on. Ja sitten on se jet lag. Tällä reissulla mulla on myös ollut lähes koko ajan nälkä. Ei hyvä.  Uimaan en olis päässytkään, enkä pyöräilemään ja juosta ei voi joka päivä. Lisäksi toi mun olkapää on ollut ongelmallinen, joten saleilu on ollut vähän hankalaa, varsinkin kun hotellin sali koostuu viidestä juoksumatosta, viidestä crosstrainerista, ylätaljasta ja käsipainoista. Huomenna ajattelin aamulla kyllä käydä jotain vatsasettiä tekemässä. En oikein tiedä, mitä tekisin tuon käden kanssa, oon syönyt kipulääkekuuria jo ties kuinka kauan ja ei siitä mitään apua ole, eikä tää lepokaan oo tehonnut. No, mulla on kyllä jo lääkäriaika varattu tiistaille, toivottavasti sielä selviää. Uintitaukoa on nyt jo kohta 20 päivää ja tätä menoa jatkuu. Se on huono juttu, koska sitten taas pitää aloittaa hitaasti lisäämään tehoja jne.

Onneksi pääsen kohta täältä kotiin. Loppuun vielä pari tunnelmakuvaa reissusta.

La Jollan lenkkimaisemat.

La Jollan hylkeet. 

Paistetut vihreät tomaatit

Ratikka ja mäki, joka oli kyllä jyrkempi

Seprentiinimäki autoille

Alcatraz

The silta, joka näkyy tässä valaistuksessa kyllä tosi heikosti.

4 kommenttia:

Maikki kirjoitti...

Oletkos muuten kokeillut käteen kinesioteippiä? Jos et niin kannattaisi kokeilla.

Kipa kirjoitti...

En oo kokeillut. Siihen tarttis jonkun laittamaan sen teipin, kun en ite osaa, enkä oo ihan vielä saanut aikaseks tätä fyssari-juttua, kun oon nyt tosiaan vähän kaukana. Tiistaina on uus lääkäriaika, ja sitten sen jälkeen varmaan yritän löytää jostain jonkun fyssarin. Pääkaupunkiseudulla vaan on aika vaikeeta, kun en tiedä hyviä lääkäreitä/fyssareita samalla tavalla kun Tre:lla tietäisin.

Nyy kirjoitti...

Jos vinkkejä fyssareista tarttet niin itse sain itseni korjattua Espoon urheiluhierontakeskuksen Ali Martinkaupin avulla. Ei vaan näyttäis olevan kyseisessä paikassa enää töissä. Mutta sai lavan kuntoon parissa viikossa ennen painonnostoleiriä eikä ollut ongelmia koko leirin aikana :)

Kipa kirjoitti...

Kiitti Nyy, täytyy yrittää selvittää, missä ko. henkilö tällä hetkellä on, jos saisin apua. Ja jos joku muu tietää, jonkun hyvän fyssarin, niin saa kertoa.