keskiviikkona, maaliskuuta 02, 2011

Onni onnettomuudessa+=Olis voinut käydä huonomminkin:

Se levypaino, joka siihen jalalle aamulla tippui olis voinut olla 20kg eikä 5kg.
Jalasta olisi voinut murtua jotain.
Töissä ei onneksi ole nyt mikään älytön kiire.
Nythän bursa saa rauhassa parantua.
Päivystyksessä meni vain kolme tuntia.
Nyt tiedän, että kyllä se todellakin sattuu sillain melkoisesti, jos viisi kiloa rautaa tippuu jalalle rinnankorkeudelta. Olen miettinyt tätä joskus ihan oikeasti.
Eipähän tarvitse jossitella, josko sinne Pirkkaan olisi sittenkin pystynyt menemään.

Onneksi kävin maanantaina kaksi kertaa uimassa kun saattaa loppuviikko mennä makaamiseen. Maanantaiaamuna meillä oli pingviinien uintitekniikkakuvaus, jota ennen kävin tekemässä sellaisen nopeustreenin, yhteensä uintia tuli siitä 2.5k. Illalla vielä Noksulle uimaan YKKÖS-alueella 2.2k, siis sitä vauhtia, jota kukaan ei koskaan ui, vaikka esim. mastersleirillä sitä piti suurin osa uida ja muutenkin olisi suositeltavaa :) Järkyttävää oli se, että tämä onnistui, vaikka porukkaa lappoi ohi molemmin puolin koko ajan. Maltoin mieleni, vaikka tiukkaa teki, enkä lähtenyt riuhtomaan. Taisin muuten edetä silti suunnilleen samaa vauhtia tollain hitaasti läpsytellen kun kovasti kaahaten, saattais ehkä jopa olla mahdollista, että tekniikka pysyis parempana tossa rennossa uinnissa :o Nyt sitten odotellaan, että jalkapöytä paranee sen verran, että sillä voi kävellä.

6 kommenttia:

Fjurious kirjoitti...

Hieno kuvasarja. Parane pian!
Ja tulipahan Acutankin palvelut testattua.

Kipa kirjoitti...

Acuta sai arvosanaksi toiminnastaan kutosen, mutta henkilökunta sielä oli kyllä ystävällistä, eikä tullut edes mikään arvauskeskusfiilis. Unohdin lisätä positiivisiin asioihin sen, että pääsin kuin varkain nauttimaan tulevan olympiavoittajan seurasta - palkallisesti. Ei sillä, että tää saikulla oli ihan kivaa muuten olis.

Projekti Kesäkuu kirjoitti...

Voi auts! Joku voisi väittää, että sulla on huono tuuri.

Ja mitä kirjoitit uinnin I-vauhdista on ihan totta... Ja mulla taitaa olla niin, että suurin ero I:sen ja IV:sen välillä on lisääntynyt pärskeiden ja väsymyksen määrä, ei niinkään se vauhti.

Kipa kirjoitti...

No, tuureja on monenlaisia ja mulla nyt on tällainen.

Toi uintijuttu vaan on niin, pitäis oikeasti uida vaan ykköstä älyttömän paljon,että parempi (ei hyvä silti) tekniikka iskostuis selkäytimeen, ehkä sitten se "nopeempi" uintikin ois oikeesti nopeempaa.

Heikki kirjoitti...

Alkaako olemaan nyt jalka pikkuhiljaa kunnossa?

Kipa kirjoitti...

Kumpi niistä? No ei ala. Kumpikaan. Ihan tyhmää tää tällanen.