sunnuntaina, maaliskuuta 13, 2011

Lottovoitto

Voitin eilen lotossa. Ikävä kyllä 9.8 eurolla ei vielä paljon pyöriä huolleta. No, saahan sillä toki ostettua ketjuöljyä tai pari sisäkumia.

Eilen uin viikon viidennen ja viimeisen kerran. Jo ihan alussa alkoi tuntua siltä, että viikolla on uitu muutenkin ja kun aamulla tehty kahvakuulailukin tuntui kropassa, kolmensadan metrin potkut tuntuivat melko ylitsepääsemättömiltä, varsinkin kun niiden jälkeen uintia oli vielä 2.8k jäljellä. Niin vain kuitenkin vähän ajan päästä seuranneent 200 metrin potkut ja lopulta koko 3.4 kilsan reeni tuli kunnialla tehtyä ja viikon uintisaldoksi tuli tosi kiva 13.4 kilsaa. Enemmän olen uinut viikossa vain sielä Teneriffan leirillä, mutta se olikin uintileiri. Minusta tuo uimani määrä kuulostaa aika isolta mulle, mutta sitten kun ottaa huomioon, että siinä on koko viikon kestävyysharjoittelut, niin ei paljon naurata. Kyynärpäät onneksi kesti melko kivasti, vaikka eilenkin oli puoli kilsaa lättäriuintiakin. Lättäreillä pystyn nykyään uimaan helposti pitkiäkin sarjoja (mitä kyllä tosi harvoin teen). Hassua, että silloin aluksi ei meinannut pystyä edes jotain satasta uimaan niillä putkeen. Olen tässä viime aikoina kovasti harjoitellut sitä ykkösalueella uintia ja se alkaa jo sujumaan. Seuraavaksi pitäisi sitten selvittää, mitä eroa on 2-5-vauhdeilla. Näiden uintimäärien jälkeen odotan kyllä Kotkasta enkkaparannusta 1500m:llä. Ja 400 metrin arvioiduksi ajaksi laitoin (sellainen pitää antaa, jos ei ole pitkillä matkoilla uitua aikaa, kun nuo mitemmät matkat sijoitellaan aikojen, ei sarjojen mukaan eriin) seitsemän minuuttia, mitenköhän mun siinä käy? Satasella enkkaparannus vaatis kyllä jotain infernaalista venymistä, en ole noihin lyhyisiin matkoihin tähdäten uinut pahemmin. Ja satasellakin on kolme käännöstä, voivoi. Kyllä se pitkä rata sopii mulle paremmin kuin tuo lyhyt.

Tänään illalla lähden Turkuun. Ei kyllä kauheesti huvittais, mutta uusi kämppä (ja astianpesukone) on kyllä toki kiva juttu. Olen suunnitellut vähän, että asettelisin huonekalut niin, että mulle jäis sellainen hyvä jumppanurkkaus johonkin. Sitten mahtuis paremmin jumppapalloilemaan ja joogailemaan, nykykämpässä ei oikein mahdu. Kaappitilaa pitäisi myös olla vähän enemmän, joten toivon, että voisin pyhittää yhden kaapin kaikenmaailman urheilujutuille. Nythän kaikki kengät, pyöräkamat, uintilelut, suksivoiteet ja vaatteet lojuvat ympäri kämppää, kun ei niille ole missään tilaa.

Ei kommentteja: