sunnuntaina, elokuuta 29, 2010

...

Oon käyny ahkerasti salilla ja uimassa. Keskiviikkona kävin pilateksessa ja vapariko muka on vaikeeta? En mä ainakaan pystynyt yhtä aikaa hengittään rentoutuneesti, siirtään lapoja alaspäin, venyttään lantiota alaspäin ja päätä ylöspäin, pitään huolta vatsalihaksista ja mitä kaikkee siinä nyt sitten pitikään tehdä yhtäaikaa ja olla tietty jännittämättä hartioita jne.

Polven kuulumisia en kerro. En jaksa valittaa siitä enää yhtään, kun viime aikoina oon ollut sen takia kaikkea muuta kuin hyvällä tuulella. Ja jos joskus oliskin jotain positiivista kerrottavaa, niin kokemus on osoittanut, että niitä ei kannata lausua ääneen, koska seuraavalla hetkellä sattuu niin paljon, että kaikenmoinen ketutuskin unohtuu.

Ruotsi-ottelussa oli tosi rankkaa. En tehnyt oikeesti melkein mitään. Seurailin kisoja siitä kentän laidalta ja valvoin samalla, ettei kukaan tärvele mainoksia, eli siirsin kerran yhtä pudonnutta nallea ja kerran pyysin yhtä henkilöä siirtämään kamerannauhansa mainoskyltin toiselle puolelle. Ja yritin pysyä hengissä, koska oli tosi kylmä ja meidän kisa-asu ei koostunut pilkkihaalarista. Lauantai menikin sit jo mukavammin lämpötilan suhteen, kun kävin ostamassa päivällä vähän lämpimiä vaatteita ja selvisinkin melkein illan loppuun asti ilman vilunväristyksiä - perjantaina ne alkoi jo ennenkuin yksikään laji oli startannut.

Enää muuten 59h ja sit Sakke kertoo mulle toivottavasti jotain kivoja juttuja.

Ei kommentteja: