sunnuntaina, lokakuuta 19, 2008

Pyörryttää

Perjantai 17.10: Aamu-uinti, 500 m tekniikkaa, 1000 putkeen uintia (75% vapari, 25% rinuli) ja loppuun 500 m vapari putkeen! Niin ja sit jotain kuviokelluntaa vielä 50 m.

Tosta tunnin päästä hieroja. Sano, että oikee jalka ei enää tunnu kovin jumilta, mut vasen tuntuu.

Lauantai 18.10: Tehosali. Eli tein aina kaks liikettä putkeen ennen taukoa, et ehdin. Jalat, hauis, ylätalja, vatsat ja selät. Yhteensä joku 1 h 15 min.

Sunnuntai 19.10: Kävelylenkki, 2 h, n. 12,5 km. Lenkin jälkeen menin hoitaan jalkoja Suolijärven veteen. Kylmää oli. Ja sitten, alko pyörryttää aivan julmetusti. Oli pakko käydä laiturille makaamaan (jalat tietty sielä järvessä) ja kai mä pyörryinkin, kun heräsin siitä sit ihan sekasin, enkä ees tienny, et missä oon. Keräilin sitten itseni, kengät jalkaan ja yritys päästä äkkiä kotiin. No, eihän siitä mitään tullu. Olo oli aivan karmea. Sain käveltyä jonkun 100 m ja totesin, että johonkin on pakko päästä lepään. Sielä oli sit sellanen lasten liukumäki, johon menin makaileen. Varmaan jotain ongelmaa oli, kun katoin sykettä ja se oli 50! Normaalisti olisin ihan innoissani, jos olisin taas saanu leposykkeen noin alas, mutta nyt se ei luvannut hyvää. Keräilin sitten vielä lisää ja sitten aloin aika tuskallisen kävelyn kotiin. Pääsin kyllä kotiin ilman, että tarvi mihinkään kadulle mennä makaamaan, mutta olin kyllä ihan pilvessä! Kotona söin banaanin ja menin sängylle makaan ja siinä menikin sit reilu tunti! En tajua, et mistä toi tuli, kun olin syöny ennen tota kävelyä ja nukkunu hyvin yöllä ja en UFO:n juhlissakaan juonut viinin kahden kaadon ja liköörin lisäksi kuin yhden oluen, joten ei voi mistään tollasestakaan johtua. Tarvis varmaan käydä mittauttaan verenpaine.

Ei kommentteja: