sunnuntaina, syyskuuta 16, 2012

Tykkäys

Toffe tunnusti tykkäävänsä erityisesti mun blogin luistelukertomuksista (kohta taas pääsee!). Tässä on siis kysessä tällainen kiertojuttu, joka menee seuraavasti:

  1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.
  2. Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla. 
  3. Kopioi Post it -lappu ja liitä se blogiisi.
  4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.
Toffen blogia olen lueskellut jo jonkin aikaa. Toffe juoksee lujaa ja erityisesti olen havoinnut sen triathlonisteille niin harvinaisen järjenäänen blogissa, tarkoittaen sitä, että kisaamaan ei mennä kipeänä, vaikka se tarkoittaisikin kauden päätähtäimen väliin jättämistä. Tästä pointsit, se osoittaa suurta kypsyyttä, ettei puoliväkisin lähde itseään tappamaan. 

Seuraavaksi viisi blogia. Olen valinnut sellaiset, joita ei (kai) ole vielä mainittu muissa blogeissa, tykkään siis monen muunkin blogissa, mutta jos on jo itse tähän osallistunut, ei saa enää minulta toista tunnustusta. 

L-M on arvoitettu kokkailukaverini. Jos kaikkien kaverit osaisivat laittaa yhtä hyviä ruokia kuin mistä Pullan paikka blogissa esitellään, olisi Suomessa paljon enemmän lihavia ihmisiä. 

Ninnin energianurkkauksessa riittää energiaa. Siis miten voi ehtiä treenata ja käydä kaukaa vielä Noksulla asti valmennuksessa, kun on lapset ja eläimet ja työ ja kaikki. En ymmärrä, täydet poitsit Ninninille. 

Annin blogiin törmäsin joskus jonkin linkin kautta. On ollut kiva lueskella triathlontaipaleen ensimmäisestä kunnon kilpailuvuodesta. 

Nyy treenailee ihan erilailla kuin minä. Ja eikä olla vielä kertaakaan päästy edes sinne uimaan, koska mentäis?

Wannabe maratoonarin raastava elämä on melkoista meininkiä. Hänelle en kyllä uskalla vinkata tästä tykkäämisestä, saisin vain kirosanoja osakseni :)

3 kommenttia:

Nyy kirjoitti...

Tää oli kyllä jotain alitajuntaista kun tulin pitkästä aikaa tänne bloggeriin! Olen ollut muka liian kiireinen töiden ja opiskeluiden kanssa, että en ole jaksanut päivittää oikein sivuja, enkä edes oikein lueskella muita blogeja. Mutta tänään tulin ja luin tietysti sun kirjotuksia läpi ja bongasin tän. Kiitos linkityksestä (nolona vain myönnän ettei siellä oikein uutta katsomista ole...paitsi uudet painonnostokengät!)
Uimaan pitäisi kyllä mennä. Jos saisi vaikka uutta buustia siihen, kun olen ehkä hiukan vältellyt sitä...

Ninni kirjoitti...

Kiitos Kipa! Piristit iltaani! :)

lintsi kirjoitti...

Ihmettelin, miksi ihmisiä on ohjautunut mun blogiin sun blogin kautta, mutta täältähän se tietysti selvisi! Kiitos kaunis! Siitähän on jo melkein vuosi kun ollaan kokkailtu yhdessä. Oon joulukuussa tulossa sinnepäin, niin oon siitä vielä yhteydessä, jos sattuis esim. kokkailut sopimaan.