keskiviikkona, syyskuuta 19, 2012

Kahvakuulailua

Taas pitäisi oikeasti lähteä kotiin, mutta kun sielä sataa. Tai siis mun pitäisi mennä pyöräilemään maastoon ja oon ihan into piukeena, kun sateellahan kaikki kivet ja juuret on ihan tosi liukkaita. Apua! Tänään aamulla kävin pitkästä aikaa kahvakuulailemassa. Koska tein tätä siis noin puolen vuoden tauon jälkeen, niin tein yhtä liikettä puoli minuuttia vain ja sitten puolen minsan tauko. Tälla tavalla koko settiin meni 20min. Normaalisti teen 1min/30s, joilloin aikaa kuluu 30min. Mun liikesarja oli seuraava:
 1. Kahden käden etuheilautus
 2. Yhden käden etuheilautus oikea
 3. Yhden käden etuheilautus vasen
 4. Mylly
 5. Rinnalleveto oikea
 6. Rinnalleveto vasen
 7. Kahdeksikko jalkojen välistä
 8. Tempaus oikea
 9. Tempaus vasen
 10. Kyykky
 11. Työntö oikea
 12. Työntö vasen
 13. Sivukyykky oikea
 14. Sivukyykky vasen
 15. Vauhtipunnerrus oikea
 16. Vauhtipunnerrus vasen
 17. Pystysoutu
 18. Turkkilainen ylösnousu
 19. Sivuheilautus
 20. Sj mave
Tykkään kahvakuulailusta kovasti, se on jotenkin hauskempaa kuin saleilu. Ajattelinkin, että korvaan yhden salikerran viikossa kuulailulla. Kuulailu on myös erittäin kokonaisvaltaista, kun keskikroppa joutuu työskentelemään koko ajan. Kuulan kanssa kannattaa kuitenkin olla varovainen, jos sitä ei ole koittanut aikaisemmin. Tekniikka on osattava, muuten sillä on helppo rikkoa itsensä. Itse kävin aikanaan kahvakuulakurssin, jolla perustekniikat opeteltiin.

Lopuksi palasin myös vanhan kunnon jumppapallo-ohjelman pariin. Ihmeen helposti eka viikko meni, mutta eiköhän tässä vielä hymy hyydy, on se sen verran kuumottava ohjelma.

Ei kommentteja: