maanantaina, tammikuuta 09, 2012

Kohti kesää

Oikea harjoittelu kohti kesää on vihdoin alkanut. Mitään kovin isoja muutoksia tämä ei toki tuo tullessaan, mutta suunnitelmat ulottuvat pidemmälle kuin viikon päähän. Kesän kisakalenteri on hahmottunut jo melko hyvin ja jos Suomen kisoistakin saisi vähän lisätietoa, niin voisi hahmottua lopulliseen muotoonsakin.

Harjoittelun piti oikeasti alkaa jo viime viikolla, mutta kuinkas sitten kävinkään. Sain toisen flunssan peräjälkeen! Siinähän makasin peiton alla kaksi päivää (olin jopa saikulla) ja mietin, kuinka kivaa olisikaan olla uimassa tai juoksemassa tai luistelemassa tai... No, elämä voitti ja perjantaina kävin rauhallisella puolen tunnin kävelyllä, lauantaina jo pientä uintitekniikkaa ihan ohjattuna ja sunnuntaina jo katsottiin Silvian kanssa Gilmoren tyttöjä, minkä jälkeen kävin ulkoiluttamassa vartin ekaa kertaa Sarva Xerojani. Oli aika ihmeellisen ihanaa juosta nastalenkkareilla, kun askel ei lipsunut ja ei tarvinnut jännittää jalkoja koko ajan, jotta pysyy pystyssä. Miksi Xerot? No koska naisille oli tarjolla Xtiroista vain rumaakin rumempi pinkki. Entä miksi Sarvat? Niitä on ensinnäkin kehuttu, ne sopivat jalkaan ja tietysti sen verran pitää tietysti olla kotiseuturakkautta, että ostaa syntymäkaupungissaan tehdyt kengät (ja oman kylän kiuaskivet ;).

Tänään sitten oli vuorossa vähän luistelua ja päivän teemana oli painonsiirto. Voivoi. Mun luistimissa tuntuu olevan vain kaksi sisäterää eikä yhtään ulkoterää, jolle tietysti pitäisi päästä. Huomenaamulla pääsen taas uimaan. Kivaa! Ai niin, tänään on myös koettu ekat kunnon talvipyöräilyt, mutta ihmeen helposti meni, vaikka vauhti nyt kyllä on aivan matelua ja silti on rankkaa. Trekkiin löytyi Tanskasta hienot hymynaamaledit, joten mikäs on ulkona polkiessa. Varsinkin, jos viitsisi laittaa ne kengänsuojat...

Syötykin on. Joululahjakirjasta löytyi "Mille Feuille mustikoiden ja valkosuklaajogurttimoussen kera". Ulkonäkö ruma kuten niin usein ennenkin, mutta maku, perfect.
 Seuraavaksi ehkä sitten Tobleroneparfait, ainakin aineksia olisi jo valmiina. Vai ehkä sittenkin friteerattu Mars?

Ei kommentteja: