tiistaina, joulukuuta 13, 2011

Musta joulukuu

Treeniviikko alkoi maanantaina salilla. Se meni vielä ihan OK:sti. Sitten menin luistelemaan töiden jälkeen. Eräs nainen alkoi opettamaan mulle tekniikkaa (oli kuulemma katsellut mua ja aatellut, että kukaan ei ole varmaan kertonut mulle luistelutekniikasta mitään) ja huh. En osannut yhtään mitään. En osannut olla ulkoterällä, siirtää painoa, työntää (ei saa potkaista vaan työntää/painaa) jne. Tunsin itseni aivan toivottomaksi tapaukseksi, kun ei edes tasapaino oikein pysynyt. Mitähän siitä tulee, kun kokeilen pikaluistimia (kengät ja terät jo kuulemma jossain odottaa, eivät vain ole yhdessä), enhän mä ikinä oikein oppinut edes sirklaamaan. Voivoi. Nainen tosin lupasi, että kun opin luistelemaan, niin sitten mun 80km:n ajasta tippuu 40 minsaa. Ihan kivahan se tietty olisi, sillä sitten voittaisin miestenkin sarjan, että taisi olla ehkä vähän epärealistinen arvio ;) Mutta jos edes pari minuuttia ajasta tippuisi, niin olisi kiva. Uinti ei kulje sen paremmin. Hakkaan päätäni seinään, turhaudun, yritän entistä kovempaa, eli tyhmemmin, menee vielä huonommin, rentous on kadonnut täysin. Tampereella kuulemma jo hiihdetään. Miksi täällä ei? Magneettikuvaus kertoi selästä sen, mitä olin ajatellutkin, lievää pullistumaa,  signaalia vaurioista ja yksi madaltunut välilevy. Tämä on melkoinen musta joulukuu.  Onneksi ensi viikonloppuna lähden elämäni ekaa kertaa Tallinnaan, joulutorille ja pois  arjesta. Kyllä se tästä. Ensi vuonna ostan itselleni joulukalenterin, olen varma, että kaikki surkeus johtuu sen puutteesta, eikös vaan?

4 kommenttia:

Nyy kirjoitti...

Samanlaisia fiiliksiä tästä joulukuusta. Synkkää on, työt loppui joten edessä muutto eikä jaksaisi millään raahautua reenamaan kaiken järkkäilyn lisäksi. Lisäksi tarvitsisi löytää uudet reenipaikat pk-seudulta (siinä meni se ilmainen sali) ja motivaatiota ei todella nosta se, että kehitys tuntuu jumittuneen täysin paikalleen ja jalka kenkkuilee (vaikka MRI-kuvien mukaan siellä ei ole mitään vikaa)...Tsemppiä siihen suuntaan ja huomioi, että jotkut meistä olisivat enemmän kuin tyytyväisiä jos saisi edes osan sinun osaamisesta ;)

Kipa kirjoitti...

No ei oo näemmä helppoa sieläkään :( Muuttaminen on aina tosi rankkaa, vaikka sä taidatkin päästä edes vähän tuttuihin maisemiin. Ja tollanen epätietoisuus polvesta on kyllä tosi synkkää. Toivottavasti joulu ja uusi vuosi toisi meille molemmille vähän parempaa tilannetta tollasten juttujen osalta. Ja hei, jos tuut joskus samaan aikaan mun tekniikkauintikerran aikaan uimaan tääläpäin, niin voin sitten kyllä neuvoa sulle ainakin sen verran mitä osaan :)

Nyy kirjoitti...

Oi vau! Se ois kyllä ihan loistavaa. Saatan änkeäkin mukaan ;) Missä päin käyt uimassa? Tarkoitus ois muuttaa Espoon suunnalle, mutta helppohan tuolla on liikkua melkein mihin vaan, varsinkin jos on opastusta luvassa.

Kipa kirjoitti...

Mä käyn yleensä Märskyssä. Se kun on kotimatkalla, Suomen paras halli ja pyörällä ei viitti liikkua kauheesti ylimääräsitä. Tuu oikeesti joskus mukaan, kun tännepäin sitten joskus tulet :)