keskiviikkona, joulukuuta 28, 2011

Godnat

Terve teille YamYam TOGO nuudelibaarista Köpiksen rautatieasemalta. Täälä on vietetty jo hetki ja junan lähtöön on vielä reilu tunti. Toivottavasti paikka ei mene kiinni, etten joudu vaihtamaan käytävän puolelle McDonaldsiin... Hämmentävää tässä reissussa tähän mennessä muuten on ollut se, että ekaa kertaa täsä maassa tajuan edes vähän tuosta mongerruksesta. Aika vähän siis, mutta jotain kuitenkin.

Niin, mutta mites on mennyt sitten viime kerran. Oon ollut kipeä, kipeämpi, tosi kipeä. Kertaakaan aiemmin en ole joutunut käymään tuollaisen takia päivystyksessä, mutta nyt oli sen verran ikävä olo rinnassa, että oli pakko mennä Mariaan aatonaatonaattona. Joulunviettopaikasta kun ei lääkäriin ihan kauhean helposti lähdetä, niin oli parasta käydä ennenkuin kuolema korjaa. Tällä kertaa onneksi ei ollut mitään vakavaa vikaa kropassa, vaikka PEF-puhallus oli säälittävyyden huipentuma. (Toim. huom. joulunviettopaikassa voi kuitenkin keittää vaikka kahvit aggregaatilla, jos sähköt ovat päivän pois, tätä ei kaupunki tarjoa :)

Urheilurintamalta ei ole paljoa kerrottavaa, eilen kävin kyllä vähän uiskentelemassa tekniikkaa matalimmasta matalimalla teholla, kun tauti tuntui helpottaneen ja myös aamusalilla sekä tänään oli polven vuoksi pakko polkea traineria 45 minsaa hiljakseen (trainerissa on nykyään vihdoin Silvia upouusine ja kiiltävine ketjuineen, kun saatiin adapteripalat taas irrotettua...). Polvi on kyllä aikamoinen ongelma, ei saisi tulla näin pitkiä puhtaita taukoja sille.

Lennon jälkeen olo on ollut aika kamala, joten saa nyt nähdä, tuleeko lauantaina startattua. Ehkä jää väliin ja Aarhusissa tulee kisattua ekaa kertaa sitten vasta kesäkuussa.

1 kommentti:

Ninni kirjoitti...

Toivottavasti oot pian kunnossa! Jos pääset huomenna starttaamaan, niin tsemppiä kovasti! :)

Hyvää uutta vuotta!