sunnuntaina, lokakuuta 16, 2011

Kohti Porrii

Jäljellä on enää yksi kelailu ja pari löpöhöpö uintia ennen uintivuoden kohokohtaa, eli pitkän radan kisoja. Viikon uintitreenit ovat menneet aika kivasti (no, seuravuorolla vähän kiristeli, muttei siitä sen enempää). Viikon kovin uintitreeni oli perjantai-iltainen. Verrojen jälkeen setti oli seuraava:

6x100 (75 lujaa, 25 potkuja) @2.45
300 potkuja (1 min tauko)
3x(5x50 @1.00), sarjojen välissä 2.00 tauko, lujaa kaikki vinstat

Siinä olikin uimista. Uintiolo oli satkuilla tosi paha ja olin aivan varma, etten selviä vinsta-setistä, 15x vinsta lujaa on kuitenkin aika paha. Näistä uinneista raastavimman tekee se, että koko ajan pitää mennä niin täysiä kuin pääsee (siis jos ei tunnu pahalta, on uitu liian hiljaa). Vauhdin hidastuminen treenin edetessä ei siis haittaa paitsi siinä, että lepoaika lyhenee. Kyllä se vauhti noilla vinstoilla hidastuikin, koska vikoilla oltiin jo lähempänä 50 sekkaa, kun jossain alkupäässä yksi meni jopa 41 sekuntiin itse aikaa ottaen. Uintifiilis noissa seteissä oli kuitenkin paljon satkun uinteja parempi ja vikan vinstan jälkeen oli kyllä voittajafiilis ihan ehdottomasti. Se voittajafiilis katosi aika pian lähtöhyppytreeniin... Illan aikana totesin myös, että kovan uintitreenin päivänä aamusaleilu ei käy, joten rytmitystä on muutettava todellakin.

Muutenkin oon tehnyt kaikenlaista. Saleilu on päässyt vihdoin käyntiin ja perjantaina aamulla kyykkäilin ja temmoin vielä kahvakuulaa pitkästä aikaa 20x30s 30s tauoilla kaikkia kivoja ja vähemmän kivoja liikkeitä. Jumppapallo-ohjelman tuska on edennyt jo vitosviikolle ja cc laahaavine  jarruineen sai pertsinä työmatkojen ja lenkin muodossa yhteensä 46 kilometria ulkoilutusta. Vasen polvi on vähän kipuillut, toivottavasti on vain jotain ohimenevää, eikä mitään kolarin jälkimaininkeja. Selkä on välillä ok, välillä ei, mutta fyssariaika on jo ihan lähellä onneksi.

Päivän Tampereen  pikavisiitin, eli "Hiiriä ja ihmisiä" Tampereen teatterissa katsastuksen jälkeen (suosittelen, oli huippuhyvä) odotan seuraavaksi innolla huomisen parin tunnin krossilenkkiä (ei-laahaavilla jarruilla) ja illan uintia.

3 kommenttia:

Pöökö ja mamma kirjoitti...

Piti vain tulla raportoimaan, että kummipoikasi lukee nykyisin blogia. Heti kun näkee valokuvat etusivulla, osoittaa niitä ja hokee loputtomasti "Pipa, Pipa, Pipa...". Satunnaisesti myös Kipa :). Ihana mies!hamicsjq

Kipa kirjoitti...

Ihana mies! Oletan, että vika sana oli TOV:n käsialaa :D

Päpä kirjoitti...

Ihana TOV! :) Pitäiskin taas joskus tulla morjestaan!