perjantaina, syyskuuta 02, 2011

Taas mennään

Eli eilen sitten taas alettiin. Ekat uinnit melkein kolmeen viikkoon ja edellisestä kerrasta altaassa jo yli kuukausi. Edellisestä kerrasta triathlonseuran järjestäytyneistä uintireeneistä tuollainen puolitoista vuotta (Noksun uintiajat olivat kaukana järjestäytyneestä toiminnasta). Masterstreeneissä on tietty tullut sen jälkeen luuhattua. No, mutta takaisin näihin tri-seuran reeneihin. Olin aikaisemmin tiedustellut valkulta, onko mun taso riittävä kokeneitten ryhmään ja kuulemma oli. Ja kyllä mä sielä ihan hyvin pärjäsin, kyllä sielä jotkut meni lujempaa, mutta en mä kyllä hitain ollut (ainakaan selärin potkuissa :), hämmentävää. Poissa ovat ne ajat, kun mut tylytetään pois treeneistä... Aika rento ohjelma oli, "rankin" juttu oli vissiin 200m hengitys joka neljännellä, joka on jotain ihan muuta kuin ne Aarhusin hengitä joka yhdeksännellä tai piikki hengittämättä (joista jälkimmäiseen en ikinä pystynyt ja edellistäkin pystyin kiskomaan vain piikin verran, kun usein matka oli 100m). Vähän oli kyllä hassut reenit muutamasta syystä. Ensinnäkin, kun tulin altaan reunalle verraamaan, niin ei sielä ollut ketään. En sitten tiedä, eikö täälä harrasteta kuivaverraa, kun ei muut pahemmin näyttäneet sitä tekevän. No, mä aion tehdä sen joka kerta, tehkööt muut mitä lystää. Toinen hämärä juttu oli, että ohjelmassa ei määritelty mitenkään taukoja, oli vähän outoa, kun oon tottunut niin kovin tuijottaan sielä päädyssä kelloa. Kaiken kaikkiaan oli ihan kivaa taas uiskennella, ja selärin potkutkaan eivät olleet niin tuskaisia, kun vieressä ei mennyt joku mastersuimari tuplavauhtia. Selkäkin kesti ihan hyvin, eikä oo ollut mitenkään erityisen kipeä tänään tai eilen illalla. Niin, ja osasin Pirkkolasta kotiin eksymättä kertaakaan. Vahingosta viisastuneena en yrittänyt Kehän kautta. Kivasti mittariin eilenkin kertyi 30 kilsaa hyötypyöräilyä.

Tänään kävin pilateksessa ja vielä olis iltahämärissä tarkoitus juosta 8x600 @2.20, eli kiva treeni taas tiedossa (siis ei "kiva" vaan oikeasti kiva).

Muutenkin oon päättänyt tässä nyt vähän ottaa niskasta kiinni itseäni, eli nykyään karkkipävä on tosiasia ja nukkumaankin pyrin pääsemään ihmisten aikoihin. Iloisina asioina pääsen Tanskaan vuotta vaihtamaan ja taisin ilmoittaa itseni tanskan kielen kurssillekin, peruna suussa puhuminen, täältä tullaan :)

Tajusin muuten vihdoin, että eihän mun nyt kannata reenejä uida sillä kalliilla, 60 euron uikkarilla ja kävinkin hakemassa Prismasta pari treeniuikkaria, kun olivat puoleen hintaan, eli 35 eurolla kahdet ihan ok uikkarit. Pitäisi kyllä saada uusi kisauikkarikin, ei siks, että sillä pääsee lujempaa, vaan siks, että kisoissa, kun paahdetaan lujaa, sitä arvostaa, että uikkari on napakkaa kangasta ja toi vanha alkaa jo vähän lörtsähtään. Tällaisen hyväksi havaitun Speedon Quantum Splicen tarvitsisin, pingviiniväreissä tietty tällä kertaa. Näitä ei vaan tietysti saa Suomesta, jenkeistä tilaaminen on liian kallista postikulujen ja tullin vuoksi ja Euroopassa noilla on suolainen 75 punnan hinta. Harmi, että mulla ei oo nyt työmatkaa tulossa jenkkeihin.
Treeniuikkarit

Päivän paras juttu on kuitenkin alla. Joka pennin arvoinen on tuo laite.

4 kommenttia:

Nyy kirjoitti...

Onko se minitiskari? Tollasen tarttisin ehdottomasti, koska inhoan tiskaamista mutta inhoan myös sotkua :) Pyöriikö ne kovissa hinnoissa? Tartteisin kyllä myös uuden uikkarin. Viimeksi mietin näkyykö tissit läpi kun olin mun vanhalla Speedolla. Uusi on hiukka epäkäytännöllinen, kun en yllä laittamaan takavetskari kiinni...jep ei kannata kysyä miksi se piti saada :D (ehkä jonkunlainen naruviritys tartteis keksiä).

Kipa kirjoitti...

Joo, sellanen se on. Rakastan sitä! Tiskaaminen on niin v-mäistä hommaa, että vaikka toi nyt vähän pitääkin kovaa ääntä, niin ei haittaa. Samaan hintaan, mitä maksoin sais kyllä melkein normaalinkin koneen, halvimmat oli jotain 250e, mutta mä halusin sellasen vuotosuojan, niin sit makso vähän enemmän.

Ja sun uikkari kuulostaa todella käytännölliseltä, miten sä pääset siitä uloskaan, jos et saa sitä päälekkään :D

Fjurious kirjoitti...

Jee! Kerran tiskikone, ja sen jälkeen ei taida paluuta olla.... :) Vaikkakin jokaisen menestyvän naisen takana on altaallinen tiskejä.

Tsemppiä taas harjoitusrupeamiin. TOV fanittaa myös tiskaria ja kunnon uikkareita. Mamma kun osti uudet kolmiraita-adidakset uimista varten, mut ne on punteista hieman lörtsähtäneet joten ei taideta käyttää vielä ainakaan vuoteen :(

Kipa kirjoitti...

Voivoi, kyllä pitäisi olla kunnon uikkarit. Toivottavasti TOV pääsi jo tänään altaaseen.