maanantaina, helmikuuta 09, 2015

Lace bitee

Viime viikko oli siis kisaviikko. Hävettävästi en käynyt kertaakaan salilla (oikeasti, mun elämän on nyt vähän turhan hektistä), kun torstaina ei viitsinyt kisan jälkeen enää itseään jumittaa. Tänään aamulla sain sentään taas raahauduttua sinne. Viime viikko koostui siis lähinnä luistelusta ja kehonhuollosta.

Vaikka lauantaina oli rankka kisa, oli sunnuntaina puolipakko mennä luisteleman pitkä siivu. Kaksi viikkoa ennen Kuopiota oli nimittäin viimeinen hetki, jolloin uskalsin luistella. Luistelin 4h ja 70km. Kierroksia tuo taitaa tietää tuollaisen 175... Voisi kuvitella, että oli tylsää, mutta ehei, kanssaulkoilijat pitivät tästä huolen. Aika meni kuin itsestään, kun väisteli radalla lenteleviä lumipaakkuja, kiekkoja, mailoja, palloja, keskellä rataa kengät jalassa seisovia aikuisia, radalla pulkkailevia lapsia, radalle mahalleen liukumaan heittäytyviä lapsia jne. Ne luistelevat muksut ovat vielä selvitettävissä, mutta eilinen oli kyllä jo todella ekstremeä. Jouduin jarruttelemaan äkkijarrutuksia noin joka toinen kierros, kun jostain sinkosi 3v lapsi lastenvaunuja työntäen. Vanhemmat katselivat vieressä, eivätkä näyttäneet olevan yhtään huolissaan jälkikasvunsa turvallisuudesta. Mono oli luultavasti hieman liian tiukalla, koska onnistuin saamaan oikeaan nilkkaan ikävän näköisen lace biten. Onneksi ei ole kipeä, mutta huolestuttaa kyllä aika pahasti. Toivottavasti nyt pystyn luistelemaan Kuopioon asti ja Kuopiossa. Tänään myös tuli viesti, että maanantain baletti on peruttu koko keväältä, jos ei löydy uutta opettajaa. Voihan surkeus :(

Viime viikon saldo oli seuraava:

Luistelu 6h 15min sis. kisan ja verrat 1,5h
Jooga 1,5h
Baletti 1h 15min
Pilates 1h

Yht 10h + jumppaa ja venyjä 3h

2 kommenttia:

Kauramoottori kirjoitti...

En ole muistanut tänne kommentoida, vaikka on pitänyt.

Tsemppiä Kuopioon valmistautumiseen! On ollut kiva lukea, että olet päässyt edes jotain kestävyysliikuntaa harrastamaan :)

Kipa kirjoitti...

Kiitos, on kyllä mahtavaa päästä tekemään sitä, mitä mä edes jotenkin osaan, eli pitkää siivua - se on sivuseikka, että jos osais luistella, voisin päästä paaaljon lujempaa.

Niin ja kiva kun kommentoit!