maanantaina, helmikuuta 23, 2015

Kisaviikon antia

Toissapäivänä tein siis järkyttävimmän urheilusuoritukseni tähän asti (ja toivottavasti vastedeskin). Muutenhan sairastin alkuviikon, joten tuo jäi miltei ainoaksi suoritukseksi viikolla. Fyssariprojekti 'Kipa urheilukuntoon'- aloitettiin harjoittelemalla rentoutta ja sitä jatkan itsekseni kohta tämänkin kirjoittamisen jälkeen.

Henkinen järkytys lauantaista alkaa pikkuhiljaa laantumaan, mutta fyysisesti oikean jalan leikattu tibialis anteriorin jänne saattoi saada vähän damagea (tämä liittyy siihen lace biteenkin, joka ei varsinaisesti ole ainakaan parantunut) ja on nyt ihan järkyttävän kipeä. Muuten olo ei ole mitenkään uupunut, en pystynyt vetämään itseäni millään tavalla piippuun kun yritin vain pysyä jotenkin pystyssä. Tämä viikko menee varmastikin aika kevyellä kehonhuoltomentaliteetilla, salille tosin aion palata vihdoin hetken tauon jälkeen.

Muuten lauantain jälkipuintina voin sanoa, että palautteeni on huomioitu ja sain vihdoin aikani oikein (muutama sekunti on mielestäni liikaa, mutta ei tuossa 'huippuajassa' tunnu missään). Loppusijoitus oli siis naisista neljäs, mutta edellä olivat juurikin ne nimet, joiden oikeastaan tiesin jo ennen lähtöä siellä olevan, tällä kunnolla ei hyviä luistelijoita voiteta. Maaliin luisteli/raahautui 22 henkilöä yhteensä ja 19 keskeytti ja moni ei edes lähtenyt matkaan. Toivottavasti ensi vuonna olisi edes vähän parempi keli; olen kuitenkin luistellut ennen 12km pidemmän matkan  käytännössä 2,5h nopeampaan aikaan, ja tuota aikaeroa ei nyt ihan pelkästään kunto selitä. Rikkoutuneesta luistimesta olen myös ollut yhteydessä valmistajaan ja katsotaan nyt mikä on lopputulos. Toivottavasti hyvä, olivat sen verran kalliit luistimet.

Viikon saldoksi siis tuli:

Luistelu 6h50min
Baletti 1h15min

Yht 8h 5min + kuntoutukset ja venyt 1,5h

Ei kommentteja: