sunnuntaina, huhtikuuta 07, 2013

Paitoja, paitoja, paitoja...

Mun viikko on ollut niin aneeminen, että sivuutan sen täysin, ja toivon, että ensi postaus olisi kiinnostavampi. Tulisi edes se Iisa. No ei se tuu, koska tehtaalla oli jotenkin kämmätty. Teenkin siis itselleni melkoisen epätyypillisen postauksen ja kerron, millaisia urheilupaitoja mulla on. Postaus lähti siitä, että yritin järjestellä urheilukaappini sisältöä ja sieltä löytyikin aika monta paitaa, jotka jaoin eri kategorioihin, niitä kun on tullut aika monesta suunnasta.. Nyt on siis kyseessä hihattomat ja lyhythihaiset vaan ja siis ne, joita käytän urheilussa edes jotenkin, eli jossain kaapin perällä on vielä melkoinen kasa sieltä täältä tulleita puuvillaisia t-paitoja, joita ne käytä melkein koskaan. Jos tällaiset postaukset eivät kiinnosta, niin saa valittaa, ja jos joku on kiinnostunut mun urheiluvaatekaappini sisällöstä enemmänkin, niin voi kertoa senkin ja saatan sitten inspiraation vallassa ehkä tehdä toisenkin  vastaavan päivityksen. Ja vielä, jos joku ei tiedä, niin mulla ei ole visuaalista silmää, en osaa ottaa hyviä valokuvia jne. joten älkää odotako ammattimaisia kuvia. Sitten niihin paitoihin.

Ensin ihan perus hihattomat paidat. Tykkään juosta/urheillla hihattomilla erityisesti kesäisin ja näitä käytetään paljon. Nykyään melkeinpä ostamani paita on hihaton. Takana vasemmalla ja keskellä uusimmat, alle vuoden vanhat (alerekistä omaan tapaani kuitenkin) ja loput on melkoisen vanhoja. Vihertävä on hommattu joltain lahjakortilla ja on tosi hyvä, vaaleansinisen ostin värin takia ja musta oli varmaan vaan halpa :)
Hihattomat pyöräilypaidat ja tritopit. Oikealla takana mun ihan lemppari (vaikka siinä onkin punaista). Sain ko. pyöräilypaidan maailman parhaalta huoltajalta synttärilahjaksi ja mun tri-taivalta seuranneet ehkä muistavat mun kisanneen pari vuotta tuolla paidalla, eli ei ole todellakaan pakko olla mitään nimenomaisesti triathlon-toppia/kisa-asua triathlonissa, tuo ei hidastanut mua yhtään. Takana keskellä on sitten jokin halpa nettiostos, jolla kisasin kerran todetakseni, ettei toimi yhtään (venyy märkänä pahasti). Takana keskellä helteisiin ja lyhyisiin kisoihin soveltuva minimimalistinen toppi ja edessä vasemmalla heräteostos jenkeistä (15 taalaa) ja oikealla tämän hetken kisa-asun yläosa.

Pyöräilypaidat. Vaaleanpunaista hyväksyttiin ekaan pyöräilypaitaan, koska se oli halpa (paita on kyllä hyvä, yleisestikin oon kokenut craftin pyöräily/trivaattet hyviksi). Takana keskellä joku alerekkipaita Sloveniasta, vasemmalla saatu (eli jonkun toisen vanha), vähän liian iso paita, mutta menee työmatkoilla ja maastossa. Edessä vasurilla liian kallis, liian ihana, pakko-oli-saada mahtavuus ja oikealla kivan värinen ja nettiostos, jota ei turhaan oltu kehuttu tosi hyväksi (ja oli tosi halpakin, 13e).
Kolme saatua (siis muiden vanhoja taas) termopaitaa. Rumia, kulahtaneita, mutta talvella ihan jees alukerroksissa.
Ostetut lyhythihaiseni. Ostettu tosin kaikki yli viisi vuotta sitten. Ihan jees peruspaitoja.

Uusin ostos ulkonäön vuoksi. Sugoita, yhtä mun lempparimerkkiäni.
Talkoisiin liittyviä paitoja, Noksulta, EM-kisoista, HCT:ltä ja nuorten olympialaisista.
Lämppä- tms. paitoja. Takana SELL-kisojen lämppäpaita, oikealla SBS Tampin (salibandyjoukkue) paita, jonka väriä inhoan, mutta jonka laitan usein kun menen salille (erityisesti, jos menen äijäsalille ja erityisesti, jos aion vetää leukoja tai tehdä jotain muuta muka äijää). Valkoinen S.C. Pingviinien paita, jota käytän kyllä vaan uintikisoissa, en koskaan muuten.
Pari muilta saatua paitaa, olivat kai liian pieniä (mulle dumpataan paljon muille liian pieniä vaatteitä).
Saatuja paitoja. Punainen PIP (Pispalan Into ja Pinnistys) tuli siitä, kun kävin kesän kaikissa ultistreeneissä sen jälkeen kun aloitin lajin. Keskimmäisen voi arvata olleen lentitilauksen kylkiäinen ja oikealla EYOF-kisoissa auttamani tiimin (Israel) mulle lähtiessään lahjoittama olympialaispaita.
Vanhoja ultimatepelipaitoja. Siniset on aivan älyttömän hyvää matskua, parempaa ei vaan oo (ja värityskin on täydellinen)  ja punainen on SELL-kisojen pelipaita, jonka kanssa en koskaan pelannut kisoissa, kun ehdin edellisen päivän salibandypeleissä telomaan nilkkani.
Kisoista tulleita paitoja. Vihreä ja pinkki työpaikan sponssaamalta Rantakympiltä, todella huono on muuten istuvuus näissä Addun paidoissa. Musta E-crossista ja tässä istuvuus taasen täys kymppi.
 Lisäksi omistan vielä (kai vain) yhden valkoisen perus t-paidan, mutta se on a) ruma b) pyykissä. Niin, ehkä mulla on liikaa paitoja. Mun mielestä kyllä ei. Lempivärinikin lienee helppo päätellä.

2 kommenttia:

Päpä kirjoitti...

Jee, postaus! Unohdit mainita et lempparipaita tuli Tsekeistä asti postissa. Mä muuten lähden Budapestiin käymään, et miten ois tuonko tuliaisiks paitoja? ;)

Kipa kirjoitti...

Niin, en nyt varsinaisesti unohtanut, mutta ei kaikkien paitojen yksityiskohtaista tarinaa voi ihan tähän laittaa, monista olisi itse asiassa ollut paljonkin juttua. Koskas sä Budapestiin oot nyt yhtäkkiä menossa? Ja ehkä en tarvi paitaa...