lauantaina, huhtikuuta 20, 2013

Ikkunanpesua

Henkilökohtainen pyörämekaanikko lähti tänään Mallorcalle kolmeksi viikoksi pyöräilemään ja mä jäin tänne pesemään ikkunoita. Reilua ei ole se, mutta tähän on jo oikeastaan tottunut. Ehkä ensi vuonna sitten mäkin pääsen, tai ehkä ei milloinkaan. Niin, pesin sentään pyörähuoneen ikkunan, niin näen ulos, kun istun trainerin päällä, onhan sekin jo jotain

Viikko meni tekemättä mitään jalkojen vuoksi, vasen parani, oikea on edelleen ongelmallinen. Asiaa tutkailtuani hierojan kanssa, tultiin tosin siihen lopputulokseen, ettei tämä kyllä perinteinen penikkatauti ole, mutta vaiva voisi olla joko tibialis anterior- tai extendor digitorum- jänteessä oleva tulehdus  (tai jännetupin tulehdus). No, samapa tuo toisaalta on, että mikä on, kunhan paranisi. Tiistaina meen fyssarille, muuta sanottavaa lääkärillä ei ollut tähän mun vaivaan. Toivottavasti fyssarilla olis jotain ideoita. Joo, mutta ajattelin kyllä tulevalla viikolla ainakin surruttaa traineria ja käydä salilla ja ehkä saan taas veivattua itseni uimahalliin. Luulen, että pikkuhiljaa oikea käsikin nousee niin ylös, että voin ottaa liukuja ja kellumisia yms. ohjelmaan mukaan, ja näin potkutreenitkin muuttuvat vähän kiinnostavimmiksi.

Käsi on parantunut ok:sti, lääkäri oli ihan tyytyväinen maanantaisessa kontrollissa, mutta muistutti, että mun tapauksessa pitää edetä hitaasti, koska mulla oli kaksi vammaa, labrumin repeämä ja rustovaurio ja rustovaurio paranee hitaasti ja sen hitaamman mukaan on edettävä. Käsi liikkuu kuitenkin jo ihan kivasti ja ikkunoitakin voi sen yhden päivässä pestä - tosin vasuria tulee vielä melko paljon käytettyä tässä puuhassa.
 
Melkei ylhäälle päästään jo, passiivisesti vielä vähän pidemmälle.Vähän on kyllä vaivalloisen näköinen asento, mutta eiköhän se siitä, kolme viikkoa sitten käsi nousi aika paljon vähemmän.

Ulkokierto melko rajoittunutta vielä, mutta niin paljon enemmän kuin vielä kaksi viikkoa sitten, jolloin päästiin ehkä yksi aste ulospäin tuosta keskiasennosta.
Iisa muuttuu vihdoin kotiin torstaina!

Ei kommentteja: