lauantaina, heinäkuuta 14, 2012

Varokaa ankkoja!

Helsinkiin palaamisen jälkeen on tullut lähinnä pyöräiltyä. Torstaina reilu 130 kilsaa, perjantaina Kuusijärvellä uimiseen yhdistetiin tutustuminen harkkakisareitteihin. Vanha reitti näytti ihan ok:lta, mutta uudessa on monta tosi pelottavaa kohtaa, joissa saa kyllä olla tosi varovainen ja tarkkailla muuta liikennettä kovasti. Tänään sitten vielä rykäistiin tollanen reilu satasen "palauttava" lenksu. Tuulta oli runsaasti, mutta jako oli reilu. Minä vedin myötätuuleen ja peesasin vastatuuleen :) Lucyllakin on päästelty jo reippaasti yli tonni, itseasiassa jo parisataa kilsaa yli.

 Jokelassa ajoimme hiljaa ja varoimme sorsia, joutsenia ja hanhia, kuten merkki kehottaa.

Ajoasento alkaa olla siinä. Pikkuhiljaa on siirrelty spacereita ja lopuksi vielä käännetty stemmi (ja siirretty spacerit takaisin). Nyt on mitat bikefittingia vastaavat, droppia puoli senttiä liian vähän. Ehkä yhden spacerin voi vielä siirtää stemmin ylle tai sitten ei pysty.

Lopuksi toivotan kaikille Jortsussa onnistuneen suorituksen tai edes suorituksen tehneille onnea näin tasapuolisesti. Ootte rautaa, ihan kaikki!

Ei kommentteja: