maanantaina, heinäkuuta 16, 2012

Päätärinää

Sunnuntai-illalla tuli korkattua Kaitalampi melkoisessa vesisateessa. Tällä kertaa irrottelin (siis henk. koht. pyörämekaanikkoni irrotti) Garminista rannekkeen ja tungin sen lakkiin ja kas kummaa kun uintivauhti nopeutui noin 30s/100m ollen silti edelleen toki hidas. No, pää tärisi ja piippaili sadan metrin välein ja uintimatka oli varmaan realistisempi kuin edellisillä mittausyrityksillä. Hyvä juttu. Rannekkeen ruuvit tosin ovat kuulemma sen verran heikot, ettei kannata kovin usein irrotella, voisinkohan kiertää kellon nutturan ympärille?

2 kommenttia:

Kauramoottori kirjoitti...

Sentään nyt et heittäny kelloa seinään tärinän vuoksi. Lakin alla pidettäessä mä oon pitäny rannekkeen paikallaan ja laittanu sen menemään uimalasin remmien ympäri, että mittari on edes laseissa kiinni. Siihen päälle sitten uimalakin saaminen on pieni homma ja tekee koomisen näkösen kuhmun takaraivoon, mutta eipä sitä ite tartte kattella.

Siitä vaan sitten parin treenin jälkeen kalibraatiokertoimia laskemaan avovesiuintiin, ettei tartte lakin alle aina mittaria laittaa :)

Kipa kirjoitti...

Koomisia kuhmuja tulee jo pitkistä hiuksista, joten ei hätää, nyt päässä oli vain kaksi nutturaa. Luulen, että jätän kalibraatiokertoimien laskemisen kyllä, ei se uintimatka nyt niin tärkeää ole.

Ja itseasiassa se tärinä päässä oli oikeastaan ihan vaan hauskaa :)