sunnuntaina, heinäkuuta 01, 2012

Pitkä ja pidempi

Kun muuttolaatikot oli vihdoin kannettu, oli perjantaiaamuna aikaa käydä uimassa. Eipä jäänyt siitäkään uinnista kovin paljoa kerrottavaa jälkipolville, maksimivauhti tällä hetkellä näkyy olevan 2min/100m. Ja tätä jaksan sen sata metriä. Ehkä se siitä.

Pyöräily sujuu sen sijaan paljon paremmin. Viikonlopun aiheen aiheena oli tehdä pari pidempää lenkkiä Pirkanmaan maastoissa. Ja niinhän siinä sitten lopulta kävi, että perjain lenkille päästiin starttaamaan kasilta ja kun matkaa oli 85 kilometriä, niin voi sitten jokainen ihan laskea, että myöhään meni. Tällä lenkillä ajoin myös pitkästä aikaa lyhyitä kovia pätkiä, 5x5min yhteensä. Aika tuskaista oli, kun ei ole tottunut taas yhtään. Lenkistä kaksi tuntia meni kuitenkin ihan kivasti, kunnes aurinko alkoi laskemaan ja alkoi tulla kylmä, nälkä alkoi painamaan ja energiat loppumaan. Viimeinen tunti oli pelkkää väsytystaistelua ja kun vihdoin oltiin perillä, niin sormet olivat niin jäässä, että ei niillä tehnyt oikein mitän. Reitti oli aika mäkinen, lenkin datoja voi halutessaan tarkkailla täältä.

Eilen juhlittiin kesää sukulaisten kanssa ja tänään sitten oli vuorossa kesän eka, muttei varmasti vika satku. Lenkki lähti Tampereelta ja sitten jatkettiin Kangasalan kautta Valkeakoskelle ja sieltä sitten lähtöpisteeseen Lempäälän ja Pirkkalan kautta. Tällä kertaa suklaatauko Lempäälässä pelasti loppulenkin, koska taas oli vähän heikosti energioita mukana. Muutenkin ei mitään riuhtomista mukana, joten ei ollut ollenkaan niin rankkaa kuin perjantaina, vaikka tuulta ihan riittävästi olikin. Lenkin datat täällä.

Niin ja jos joku Tampereelta olisi vailla lenkkiseuraa perjantaina, niin mieluusti ottaisin mukaan ajoseuraa perjantain pitkälleni. Tarkoituksenani olisi ajaa 4,5h, eli noin 110-120km ja osallekin lenkistä voi tietty tulla mukaan. Ajalla ja reitillä ei ole niin väliä, mutta nyt kyllä aion olla perillä ennen kuin tulee oikeasti kylmä.

Taas mennään.

2 kommenttia:

Heikki kirjoitti...

Muuttolaatikot?

Palasitko Tampereelle?

Vai muutit pääkaupunkiseudulla ja poikkeat vaan tampereella matkalla Eräjärvelle tms.?

Kipa kirjoitti...

Tää oli tällainen rahansäästömuutto nyt ainakin toistaseks Helsingin sisällä (eli ettei joutuisi maksamaan tuplavuokraa kohta). Tampereella oon nyt lomalla hetken aikaa, kunnes taas sitten Helsinki kutsuu.