sunnuntaina, tammikuuta 25, 2015

Mahtiviikko

Liikuntaviikko on ollut melkoisen mahtava. Luistelukelit ovat suosineet, "tanssin" ensimmäistä kertaa balettitossuilla (ei siis kärkitossuilla), tajusin, miten kobra tehdään niin, ettei selkä mene rikki, leuanvedoissa palattiin joulua edeltävälle tasolle notkahduksen jälkeen ja lauantainen 50km:n luistelureeni oli mahtava. Vähän tässä toki mietittyttää tuleva Kuopion koitos, kun pitkiä urheilusuorituksia on tehty kunnolla viimeksi vuonna 2012 ja luistelureeniäkin ehdin saamaan alle huimat seitsemän viikkoa. Yritys on kuitenkin kova ja yhteensä tällä viikolla onkin kierretty Pirkkolan ja Myrtsin ratoja 265 kierrosta, eikä oo yhtään puuduttanut, paitsi selkää.

Viikon liikunnat olivat seuraavat:

Luistelu 6h
Sali 3h20min
Baletti 2h40min
Jooga 1,5h
Potkut 1h
Pilates 1h

Yhteensä: 15,5h + kuntoutusjumppaa ja venyjä 2h

Yleisesti viikon liikuntajakauma lienee melkoisen optimaalinen terveyden suhteen, 7 tuntia kestävyysliikuntaa (luistelu ja potkut), lihaskuntoa reilut 3h (tosin myös baletti, jooga ja pilates sisältävät osin lihaskuntoa) ja kehoa huoltavia lajeja reilut 5h.
Siinä ne on, mun balettitossut (ja mun muu balettivarustus). Poseerausta ensimmäisessä asennossa. 

Perjantaiaamun mahtiolosuhteet, just for me. Valonheittimet, just aurattu rata ja jäädytyskin käynnissä. Ei ole meinaan edelleenkään muita näkynyt Pirkkolassa kuudelta aamulla.

Viisi takana, 45 edessä. Lauantain pitkä lenkki.

Onhan tässäkin maku geelille. Jatkossa nautin mojitoni kuitenkin lasista nestemäisenä, en geelinä, sellainen makuelämys tuo oli.

Puolivälissä ollaan ja hymy ei hyydy.

"Maalissa" ja mikäs sen mahtavampaa kuin negative split.

6 kommenttia:

Pöpsy kirjoitti...

Paljos ton luistelun jälkeen oli palautusaika mittarin mukaan? :D Se on kyllä ominaisuus mitä kadehdin :)

Kipa kirjoitti...

Kevyt 38h. Oon tänään jo palautunut!

Pöpsy kirjoitti...

Hienoa! Eli sit voi mennä kiskoon uudet 50km. :) Ja vou sait kommentin. Ollut vähän hiljasta viime aikoina :) Mä päätin et täytyy saada jotain elämää tänne. Mites onks Pingu jo hankkinut balettitossut?

Kipa kirjoitti...

Hiljasta on, muut paitsi sä lienevät hylänneet mut: "ei se enää ees urheile, tanssii vaan". Seuraava luistelupitkis on vasta lauantaina tulossa, työt hieman haittaa harrastuksia..

Lauantaina tosin luistellaan sit jo toivottavasti 60kilsaa.

Pingu tuhahtelee baletille, vaikka sen nilkat olis siihen just hyvät.

fjurious kirjoitti...

TOV:n mamma roikku hoodeilla edelleen, mut kännykällä kommentoiminen ei oikein houkuta... Kiva silti lukea näitä treenipostauksia!

Kipa kirjoitti...

Nää treenipostaukset tosin taitaa olla vähän tylsempiä muun elämän uutisten rinnalla ;) Kiva, että oot linjoilla edelleen, rakas fjurious