keskiviikkona, syyskuuta 10, 2014

Mun uusi harrastus

Mun uusi (tai no, uusi ja uusi) harrastus on lääkärissä, fyssarilla, magneettikuvissa ja (olkapää)leikkauksissa käynti. Enää ei nukutus pelota ja rutiinisti mennään näissä jutuissa. Ei enää edes kamalasti ketuta tuo kuntoutus, paitsi sitten kun siitä ei taaskaan ole apua :( Eniten kai ärsyttää, jos joutuu saikulle.

Tiistaina siis jatkoin tätä harrastustani ja kävin pariin kertaan magneettikuvissa. Aamulla polven ja iltapäivällä olkapään. Polven magneetti on ihan ok, mutta olkapään ei ole niin ok, kun siinä käytetään varjoainetta, joka ainakin mulla kipeyttää olan entisestään.

Harrastus tuottaa myös tuloksia. Polven osalta lääkäri soitti jo samaisena iltapäivänä, eli siis eilen. Kun lääkäri aloittaa taas kerran sanoilla: "Tämä on nyt vähän erikoinen juttu", niin tietää että ei nyt taas hyvä heilu. Kierukkarepeämää, luusettiä ja tulehtunutta jännettä. Kuutisen viikkoa vielä kuitenkin katsotaan. Yöllä ei kuitenkaan uni tullut vaan itkeskelyksihän se meni. Koska hitossa se kierukkakin on muka revennyt???

Olkapään tulokset hain tänä aamuna. Olisi kai helpompaa kertoa, mitä siellä ei ollut kuin mitä oli. Ei ollut repeämää.  Epäsäännöllisyyttä, rispaantumaa, ohenemaa, paksuuntumaa, hohkaluun ödeemaa ja kysta (tätä ei ole vielä ennen ollutkaan!!!) sen sijaan löytyi. Oh great, eikö tämä koskaan lopu?? Ei taida tulla uni tänä yönä vaikka suklaalevyä on nakerrettu lohdutukseksi. Toivottavasti ortopedi soittaa huomenna.

Ei kommentteja: