tiistaina, syyskuuta 18, 2012

Kiire-elämää

Moi!

Pitäisi lähteä kohti uimahallia työpaikalta, mutta jotenkin nyt jumituin tänne kirjoittamaan.

Ihan ensin voisin hehkuttaa, että kun eilen kävin harjoittelemassa maastopyöräilyä, niin pääsin vihdoin seitsemännellä kerralla yhden polun ylös. Olin päättänyt, että niin kauan hinkkaan sitä, kun pääsen ja vihdoin se meni. Ei se kyllä vaikea ollut, mutta mulle ihan tarpeeksi haastava. Ehkä ens kerralla osaan vähän paremmin.

Elämä on melko hektistä tällä hetkellä. On tietty treenejä ja treenejä, mutta myös töissä on kaikenlaista. Huomena meille tulee vieraita Tukholmasta ja sitten niitä luotsaan täällä ja ensi viikolla lähden "luokkaretkelle" Tukholmaan. Kaikkeen sitä yliopisto-ope joutuu, eli laivalle ulkkareitten kanssa! Onneksi lennetään takasin. Muutakin ohjelmaa on, Eristä, häitä, Aaltokymppiä ja sitten sitä kaikkien lempipuuhaa: muuttoa! Voi elämä, taas on muutto edessä. En jaksaisi. Tällä kertaa lienee pakkaamiset sitten hoidettu pitkäksi aikaa, koska tuleva koti on aikas kiva. Ja hei, meillä on sitten niin paljon tilaa, että meille tulee erillinen pyörähuone! Miltäs kuulostaa! Ja kilometrin säteellä on kaksi uimahallia, ladut lähtee melkein kotipihalta ja maantiepyöräilemään on vain ihan vähän matkaa. Luistelupuuhat hieman mietityttävät, järkeviä yhteyksiä Ogeliin ei ole paitsi pyörä, mutta oikeasti, talvella jos vuoro loppuu kympiltä on aika ankeaa kentän kiertämisen jälkeen lähteä vielä veivaamaan kohti kotia kymmenen kilometriä.

Yksi kiva (no joo) juttu on myös tuleva jenkkilän matka. Työmatkahan se tietysti on ja konferenssissa on ohjelmaa 9-21, mutta enköhän mä ehdi jossain välissä lenkkari- ja uikkariostoksille. Pakkohan se on! Ja varsinaisesti ei haittaa, että reissu on marraskuussa, eli siinä mun ehdottomassa inhokkikuukaudessa.

Mutta nyt oikeesti alan pakkaamaan ja sitten kohti täpötäyttä Märskyä. Saas nähdä, mitä uintitreeneistä tulee sielä tähän aikaan, ei varmaan oikein mitään.

Ei kommentteja: