perjantaina, elokuuta 07, 2009

Kokovartalojumi

Jaahas. Loma lähenee loppuaan, mutta kivaa on ollut ja sehän on kai ainakin yksi loman tehtävä. Tänään tuli harjoiteltua hukkumista Serenassa ja samalla tuli koettua sekin ihme, miten vedessä liikutaan lujaa. Ja eilen vemputtiin sitten koko päivä Linnanmäellä ties missä raketeissa ja radoissa ja luonnollisesti poltin olkapääni.
Eilen ennen lähtöä kiskoin itseni ylös ennen seitsemää ja lähdin vähän tekemään juoksutekniikkaa parantavia harjoituksia. Ensin verkattiin nurmikolla juoksemalla, sitten polvennosto- ja pakarajuoksua - tosin oikea polvi ei ihan vielä tuohon jälkimmäiseen luonnistu. Sitten vielä askelkyykkykävelyä. Päätin sitten fiksuna tyttönä repästä kunnolla ja tein tollasen kevyen 10x20 setit. Joo-o, tulipahan ainakin tehtyä jotain. Edellisen päivän salireeniin yhdistettynä alkoi jo hieman niin sanotusti reisiä hapottamaan. Lopuksi sitten vielä juoksin kotiin asti.
Rehkimiset alkoi tuntua jo hieman Lintsillä, mutta tänään on ollut aika jumitus alakropassa ja vähän yläosassakin. Ja huomenna pitäisi mennä vielä salille. Huh. Tänään kotiintulon jälkeen kävin vielä pyörittelemässä parinkympin lenkin keskittyen alkulenkistä kadenssiin ja sitten toisessa puoliskossa otin sopivan maastokohdan sattuessa yhden jalan pyörityksiä. Eli tää oli nyt kai sitten tekniikkalenkki. Että näin meillä, alan venyttelemään, jos tässä jumissa mihinkään suuntaan nyt edes taivun. Ja tietysti hieman oikean ulkoreiden kaulitsemista päälle ;)

Ei kommentteja: