maanantaina, elokuuta 10, 2009

Ihana arki

Kyllä. Ei se töihin meno nyt niin vaikeaa ollut ja sain jopa jotain aikaiseksi. Kaiken lisäksi nostin tänään kissan (joka alkaa G:llä) pöydälle. Oon siis ollut ääritehokas ja on ihan kivaa, että on taas ihan tavallista arkielämää tiedossa nyt ainakin hetken. Viikonloppuna sain aikaiseksi lauantaina käytyä salilla, leuanveto-ohjelmasta kaksi viikkoa takana. Sen lisäks tein kyykkyä pienille polvikulmille, mutta jo isolla tangolla ja kaikkea muutakin kivaa ja vähemmän kivaa. Sunnuntaina oli vuorossa "lenkki", juoksin ensin 17 min, sitten alamäen ajan kävelyä ja sitten vielä viiden minsan juoksu, sitten loppuikin matka kesken. Illalla kävin taas uhmaamassa kohtaloa ja uiskentelmassa haukien, kyiden, haiden ja piraijoiden keskellä yhteensä tollaset puolisen tuntia sisältäen kolme minuutin huilitaukoa. Vesi oli lämmintä kuin mikä, joten ei ihme, että piraijat viihtyy Suolijärvessä. Viikonloppu sisälsi tietysti myös tiukkaa tanssahtelua Paulan tahtiin ja lentopallomatsissa kannustusta, joista jälkimmäinen meni ikävä kyllä vähän hukkaan. Tänään sitten tosiaan aloitettiin normielämä, eli kuudelta ylös ja pyöräilemään tunniksi. Keskarista ei puhuta, huono oli. Illalla vielä salilla ja kyllä ne ohjelman 3-viikon ekat leukasetit saatiin tehtyä, vaikka vika olikin jo melko tiukassa. Muuten ei mitään ihmeellistä, otin tosin ohjelmaan askelkyykkykävelyä ja loitontajat ja lähentäjät ekaa kertaa operaation jälkeen.

3 kommenttia:

perttu kirjoitti...

Hehee haita ja piraijoita, niitä ei oo Etelä-Suomessa näkynyt! Ahkerasti sä treenailet etenkin lihaskuntoa, joten se on varmasti sun vahva alue. Keskareista ei kannata olla huolissaan, pidät vaan paljon seuraa Silvialle niin kyllä lukemat nousee kuin itsestään.

Kipa kirjoitti...

Kyllä Tampereella hait on ihan tavallisia, onhan täällä pingviinejäkin. Tai ainakin se tuntuu lähes hailta, kun ulpukan lehti tarrautuu olkavarteen kiinni. Ja mitä lihaskuntoreeniin tulee, on se välttämätön paha, että kroppa pysyisi koossa, vaikka Silvian seurassa olis paljon mukavampaa ne salilla vietetyt tunnit kuluttaa.

Päikky kirjoitti...

Arki on siitä kivaa, että on säännöllisempi vuorokausirytmi. Kaikenlaisia petoja sinne Suolijärveen onkin ilmestynyt... :)