lauantaina, toukokuuta 09, 2009

length(TODO-lista)->Infinity, kun t->lähtö

No niin, jo toista kertaa tällä viikolla täälä. Oho! No, tää on tyyntä myrskyn edellä, koska tein tänään TODO-listan ennen pohjoismaa-kierrosta, ja se on pitkä. Käynpä siis esimerkiksi huomena sunnuntain kunniaks töissä. Ja Turkuunkin pitää taas mennä maanantaina. Ei huvittais, mutta pakkohan se on. En usko, että tulossa oleva palaveri on kovinkaan mieltä ylentävä, lisäks pitää lähtee kotoo kuden jälkeen ja reissuun menee taas koko työpäivä, koska kympin junaan en ehdi ja seuraava lähtee vasta yhdeltä.

8.5.2009 Tänään oli sit vika uintitekniikka. Kuvattiin mun uintia. Pelkäsin pahaa, mut ei se ollut niin kamalaa, kun kuvittelin. Sehän näytti jopa ihan uinnilta! Siis olin ihan varma, että mun vartalo ei kierry ja kaikkea muutakin, mutta kyllä se kierty. Onhan siinä toki ongelmia, mutta nyt näin vähän niitä, niin ehkä pystyn keskittyyn siihen. Ja kakstahtipotkukin sujuu jo melko hyvin. Jotkut tekniikkadrillit ei tosin oikein onnistu, mutta täytyy sitkeesti reenata niitä, koska tiedän, että niistä on paljon hyötyä. Varsinkin sitä pirun taitouintia vihaan yli kaiken. Joo, mut oon kyllä tyytyväinen tohon tekniikkasettiin. Sit pitäis vielä pystyä uimaan lujaa (tai siis lujempaa...). Ei helppo juttu ollenkaan... No joo, toi aamunen sisälsi tietty pyöräilyä ja lähes yhtä kauan kestäneen pyörän lukitsemisoperaation. Illalla kävin sit kävelylenkillä, joka sisälsi juoksua 3x6 min. Ja sit vielä jumppapallo-ohjelmaa, sivulankku on edelleen mahdoton, mutta toiset suju jo paremmin.

9.5.2009. Lepo. Päivä sisälsi kuitenkin tiukkaa kouluttautumista kesän olympiafestarikoitokseen ja vielä tiukempaa siivousta, muun muassa parvekkeen jynssäystä, ikkunoiden pesua (joo, taas näkee läpi) ja muuta "mukavaa". Totesin muuten jynssääväni ikkunoiden karmeja mm. Paavo Nurmi- ja Juoksija- T-paidoilla. Voi haikeus. Päivän kruunas kuitenkin superhyvä itsetehty kinkkiateria ja jälkkäriks illalla mokkapaloja. Nam. Ai niin, investoin tänään "vähän" myös pyöräilykamaan, ostin lasit edellisten hajonneiden tilalle ja jotenkin mukaan tarttui myös takki. Mut se oli halpa ja siksi perusteltu ja äärimmäisen järkevä ostos... Huomena sitten alkaa tiukka harjotusjakso, ja kevyemmin otetaan sit reissussa.

Ei kommentteja: