maanantaina, toukokuuta 11, 2009

Kosmista kohinaa

Kävin tänään Turussa palaveeraamassa. Olipahan palaveri, sanon mä! No, asiat onneks selkis osaksi ja pääsin kotiin päinkin. Ennen sitä ehdin kuitenkin käydä katsomassa kosmista kohinaa. Ei tullut tällä(kään) kertaa viestejä ulkoavaruudesta.

10.5.2009. Aamulla, tai siis "aamulla" pitkä tai siis "pitkä" pyörälenkki. Poljin siis 50 km. Vähän yritin miettiä polkemistekniikkaa, mutta en jaksanut loppulenkistä enää tehdä yhden jalan pyörityksiä. Kunto osoittautui superhuonoksi, keskari oli joku tollanen 23,5km/h. Matkan aikana ehdin tekemään tuttavuutta taas kerran jäätävän sivutuulen kanssa Rajasalmen sillalla ja lisäbonuksena oli vielä muutama ötökkäparvi. Uudet lasit ja takki oli hyvät. Illalla sali, tein jalkapäivä + keskikroppa + jotain yläkroppaa. Ja tietty jumppapallo-ohjelma.

11.5.2009. Ei sen enempää kun uintia Kalevassa, yht 2 km, josta kilsa tekniikkaa+verkkaa ja sit 4x200 m ja 4x50m lujaa. Hidas oon, mutta yritetään nyt keskittyä siihen tekniikkaan kuitenkin. Positiivista oli kai se, että kuitenkin noi 50m meni kaikki alle minsaan ja ei ne oikeestaan ees hapottanut. Poljin mä hallille ja takasin. Illalla puunasin Silvian, kun se menee huomena ekaan huoltoonsa. Aion samalla tehdä hankintoja... Päivän pahin urheilusuoritus oli kuitenkin tiskaaminen. Mun tiskivuoro ja oli vähän päässyt kertyyn...

Ei kommentteja: