sunnuntaina, tammikuuta 04, 2009

Uusi vuosi, uudet kujeet.

Niinhän siinä sitten kävi, että vuosi vaihtui. Ensi vuodelle on tietysti jo asetettu sopivia ja mukavia urheilutavotteita:

1. Tee jotain sille vaparille! Tämähän on jotensakin hoidossa, koska viikon päästä alkaa tekniikkakurssi. Tosin olen ihan varma, että vaparia käsitellään silloin kun olen Kiinassa.

2. Soutukisat ja luistelukisat. Ihan rentomeiningillä siis.

3. Triathlonin pikamatka tms.

4. Juostakin olis kiva jossain kisoissa.

Käytännössähän nuo kaikki riippuvat jotensakin noista jaloista. Ykkönen ja kakkonen on jotenkin toteutettavissa, vaikka vähän jalat vaivaiskin, mutta kyllä noi kolmonen ja nelonen olis vielä kivemmat. Tosin kolmosta helpottais ykkönen aikas lailla.

Uudenvuoden ennustuksista en oo ihan varma, että oliko ne niitä, joita just nyt elämääni haluan, mutta eihän sitä itsestään tiedä. Ei edes sitä, että ollaanko tällä samalla tuolilla samassa paikassa enää kirjoittelemassa ens vuonna tähän aikaan, vai onko tuoli (ja tyttö) jossain ihan muualla.

Niin ja ne reenit:

1.1.2009: Uusi vuosi alkoi salilla. Piti käydä äijäsalilla, kun Tamppi oli kiinni ja oi sitä hevin kuuntelun autuutta. Muuten ihan jees, kun ei ollu kauheesti porukkaa. Kyykkyjä, takareisiä, penkkiä, rintaa, ojentajia, hauiksia ja niitä leukoja, jotka ei nyt sujunut yhtään. Niin ja jotain perussettejä eksentrisiä yms.

2.1.2009: Vuoden eka lenkki. Olipas taas kiva juosta. 3x7 minsaa sisälsi, sitten uimaan, jossa 500 m kaikenmaailman tekniikkaa tms. ja sitten kilsa putkeen, 25% rinulia. Aikaa meni ihan okei 27,5 minsaa. Pitäähän sitä toki parantaa, mutta kun en ollu pitkään aikaan uinut, niin menköön nyt.

3.1.2009: Ei muuta, mutta kävin testailemassa retkiluistimia tuola kaukalossa puol tuntia. Ei ne kyllä oo tollaseen tarkotettu, mutta oli se tyhjää parempi.

4.1.2009: Lenkki, 3x8 minsaa tuli juostua lenkin aikana.

Ei kommentteja: