sunnuntaina, tammikuuta 25, 2009

Reenii, reenii

Jahas. Magneetissa ei sit näkyny mitään. Tarvis soittaa nyt lääkärille ja kysyä siltä, et mitä tehdään. Muuten kiire töissä jatkuu, mutta kai tää tästä, aika hyvin on päässy reenaan, akilleet on nyt taas okei, eli ehkä se viime kerta oli väärä hälytys. Toivotaan näin. Luistelu on ihan superkivaa ja juostakin saa ens viikolla yhteensä jo 2,5 h!!!

22.1.2009: Lenkki, josta 3x11 juoksua. Illalla kuolin, vaikka piti mennä salille. Ärsyttää kun oon niin laiska. Tosin, olin taas töissä yhteensä jonkun 10 h, ettei ihme, että vähän väsyttää.

23.1.2009: Uinti aamulla, kilsa tekniikkaa+verkkoja ja kilsa putkeen uintia. Yhä edelleen huono aika, mutta nyt sentään vähän parempi. Sit luisteleen Saarikyliin. Oli ihan älyttömän kivaa. 1,5 h ehdin luistella, sit tuli liian pimeetä, ja olis ollut julmaa pakottaa äiti hiihtään enemmän kun 2,5 h...

24.1.2009: Lenkki, josta 3x11 juoksua.

25.1.2009: Aamulla Pyynikille luisteleen, 1 h 20 min. Sitten uimakouluun, harjoteltiin rinulia. Olivat harjotelleet sitten vaparia viime kerralla. Ärsyttävää! Vaikka pyysin, ettei harjottelis sitä ja se ohjaaja lupas, että sitä ei harjoteltais sillon. Pöh. No, ei siitä rinulistakaan oikein mitään tullu, uiminen on vaan niiiin vaikeeta.

Ei kommentteja: