keskiviikkona, tammikuuta 21, 2009

Ressi

Niin se aika vierii. Kiinassa käytiin ja oltiin. Sielä ei todellakaan ehtinyt reenaan. Ja vaikka olis ehtinytkin, niin ei oikein olis tiennyt missä. Oli hotellissa punttis, jossa olis voinut juosta juoksumatolla, mutta se ei oikein houkutellut. Ulkona lenkkeily olis ollut mahdotonta, koska porukkaa oli kuin pipoa joka paikassa. Ainoa urheiluun liittyvä asia tuolla reissulla olikin Kiinan muurilla tarpominen. Erityisesti alaspäin matkaaminen pisti reidet tärisemään.

Töissä jatkuu karmea kiire. Nytkin oon itseasiassa töissä, odottelen, että laskut tulisi valmiiksi. Huomenna pitäisi olla jotain tuloksia... Eli myöhään menee tänäänkin. Olis kivaa oikeasti välillä vaan olla, mutta haaveet Grey:n anatomian katselemisesta taitavat jäädä tänäänkin haaveiksi. Toivottavasti eivät kuitenkaan. Pitäis tehdä tsiljoona asiaa. Viikonloppuna on kaikkea kivaa tiedossa mutta nekin oikeastaan ahdistavat, kun pitäisi tehdä luennot kohta valmiiksi. Sunnuntai-iltana kai sitten.

Kävin muuten lääkärissä polvesta. Lähetti magneettiin, josko löytyisi vikaa. Eilen kävin magneetissa, huomea voi hakea kuvat. En tiedä haluanko. Koska polvi kuitenkin vaivaa, niin olis se kiva saada kuntoon. Se tosin tarkoittais luultavasti tähystystä. Vasen akilles ei oikein iloinnut eilisestä lenkistä. Ei hyvä. Vähän en oikeesti kestä, jos se alkaa taas kenkkuilemaan. Muutenkin kun on jo ressiä tarpeeks, ja kun juokseminen on se paras ressinpurkukeino.

Jep, mutta reenattu on seuraavasti:

8.1.2009: lenkki 3x9 min

9.1.2009: luistelu Pyynikillä 1h

10.1.2009: sali, en enää muista mitä tein, lenkki, juoksua 3x9 min

11.1.2009: uintikurssi 45 min, jonka jälkeen vielä uintia 1 km

12.1.2009: lenkki, juoksua 3x10 min

20.1.2009: lenkki, juoksua 3x10 min, luistelu 1,5 h Pyynikillä

21.1.2009: uinti, tekniikkaa 750 m+ kilsa huonolla ajalla, josta 1/8 rinulia, sali, tein pääasiassa jalkoja

Ei kommentteja: