torstaina, syyskuuta 24, 2009

Viimeinen viikko

Aika jännää. Vika torstai vuonna 2009 Suomessa. Kiirettä pitää ja siksi kirjoittaminen on vähän kestänyt. Tai onhan tässä kirjoitettu kaikki illat ja melkein yötkin. Tänään saatiin sitten urakka hetkeksi minusta riippumattomille tahoille ja voin hengähtää hetkeksi. Siis kyseisen projektin suhteen. Mutta onhan tässä muutakin pikku projektia ilmassa, kuten yks muutto ja leuanvetoprojekti. Ja kaikki muut projektit siihen päälle, töissä niitä ainakin piisaa.

Kaikenlaista on puuhailtu sitten viime kirjoituksen. Ensin toissa lauantaina käytiin aamulla salilla ja ilta keskityttiin syömiseen ja kai vähän muuhunkin. Seuraavan päivän G-urakka ja sali kääntyikin sitten kavereiden kanssa meksikolaisen syömiseen sekä leffaan jäätelön kera. Oli niin kivaa, että vaihto kannatti.

Maanantaina palattiin takaisin ruotuun ja kävin uimassa. En suoraan sanottuna enää muista, mitä tein, mutta oletettavasti väkersin kovasti tekniikkaa. Ilman sanottavia saavutuksia :( Tiistaina salille ja keskiviikkona taas uimaan. Tätä kertaa ennen olin päättänyt, että nyt aletaan ihan oikeati harjoittelemaan oikeaa vartalon asentoa vedessä. Vaikka se silmämääräisesti olisikin oikein, on siinä pakko olla jotain vikaa, kun uinti ei suju. Ja hengityksessä tapahtuu ainakin kamalia asioita. Harrastin sitten tuollaisen tonnin verran pelkkiä potkuja, liukuja, kylkipotkuja jne. Lopppun uin vähän. Parhaimmillani 25 metriä meni 15 vedolla, pahimmillaan 19. Normaalisti 19 on se paras tulos, joten kai tuo harjoittelu sitten ihan oikeasti auttoi :)

Torstaina vääntäydyttiin jälleen salille. Leukaohjelman vitosviikon eka setti meni kuin menikin läpi. Vaikka nyt se tahdonvoimakin alkoi jo miltei loppumaan. Lisäksi jumppapallo-ohjelman kolmosviikon eka setti. Jotkut liikkeet jo sujuu, kylkilankku ei milloinkaan. Perjantaina uimaan ja tonnin verran asentoharjoittelua. Välillä vähän uintia, mutta "oikeaa" kroolia ehkä max. 300m.

Lauantai-aamuna sitten taasen salille. Leuat ei enää irronnut, ja muutenkin olin vähän myöhään liikkeellä, joten en kauheasti ehtinyt tekeen.

Sunnuntaina lepoa Turun keikasta ja maanantaina 45 min kävelylenkin jälkeen uimaan. Uintiasentoharjoituksia taasen about tonni. Tiistaina salille, nyt sain leuoista vitosviikon kakkosen viimeisillä voimilla revittyä kokoon. Ja jumppapalloilussa ens viikolla siirrytään uudelle tasolle. Ootan tosi innoissani. Not. Keskiviikkona oli vuorossa aamulla uinti, illalla tunnin kävely ja tänään torstaina kävin pyörällä noin puolen tunnin lenkin heittämässä. Ja päivällä töistä osallistuttiin akateemisiin kirkkovenesoutuihin.

Polvi on ihan syvältä, kävin siitä viime viikolla lääkärillä kertomassa, ettei kortisonista mitään iloa ollut. Kirjoitti mulle lähetteen fyssarille, että sinne sitten pääsiäisen jälkeen. Tosi ilonen olin tostakin joo, fyssarillahan on jo käyty, sais nyt edes tietää, mikä siinä polvessa on vikana. Ja tän päivän hierojakin peruttiin :(

Tiedotuksenomaisesti myös kerron tässä, että tämä blogi päivittynee jatkossa ehkä vauhtia kerran viikossa tai harvemmin. Vaikka tosiasia onkin niin, että mulle kuuluu suunnilleen samaa kuin mun polvelle, ei kaikki ihan sitä ymmärrä ja kerronkin muista seikkailuistani täällä.

2 kommenttia:

perttu kirjoitti...

Turvallista(JÄNNITTÄVÄÄ!) vaihtomatkaa. Muistahan kirjoitella tännekin vähän tanskalaisista treeniolosuhteista. Tuo 15 vetoa kuulosti hyvältä. Tai sellaisen tuloksen mäkin laskin viimeksi ja päätin että se saa luvan olla ok.

Kipa kirjoitti...

Kiitos, kiitos. Enköhän mä avaudu tänne ainakin paikallisesta saunasta, jossa ei saa heittää löylyä kiukaalle. Ja pyörähankinnastakin saatan "hieman" hehkuttaa.