torstaina, syyskuuta 03, 2009

Pronssimitali!

Jos ei asiat muuten onnistu niin pitää sitten itse järjestää. Koska olen kuulemma innokas (no ehkä vähän joo...), mut nimettiin kokoamaan ryhmälle ruotsalaisviestijoukkue. Kokosin niitä sitten saman tien neljä, pienehköllä painostuksella... No, ihan kaikkia ei toki tarvinnut painostaa kuin ihan vähän, ja joillekin riitti pelkkä mukaan pyytäminen. Joillekin pidin ehkä vartin puheen alkaen siitä kuinka liikunnan jälkeen saa paljon hyviä tutkimusideoita päättyen ennenaikaisen kuoleman välttelyyn, noin suunnilleen. Omaan joukkeesee saatiin miehitys 2+2, tosin viimeinen henkilö rekryttiin vanhoista ultimatekavereista noin kaksi tuntia ennen kisaa. Me ei sitten itse asiassa oltu ryhmän, vaan laitoksen tiimi, kun tuli vähän viime hetken perumisia ja piti saada korvaajia. Itse juoksin siis "bravuurini" 300m. Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua ja meidät sijoitettiin "kuumaan" erään. Juoksu oli kamalaa ja hapottavaa, taisin olla tiimini heikoin lenkki, ja ainakin kaksi miestä ohitti mut :( Mutta saatiin pronssia!!!! Viidestätoista joukkueesta! Ja meillä oli siis kaksi naista juoksemassa. Voisin veikata, että ekaa kertaa TTY:n historiassa tällaisella kokoonpanolla pronssia tuli. Hopeasta jäätiin vain puoli sekuntia ja kullasta viisi. Eli jos ensi vuonna voisin vaikka harjoitella, voisin juosta vähän paremmin ja sitten vaikka voitettais, kun muutkin tsemppais ihan vähän. Sounds like a plan. Tiimin aika oli 2.28, mikä oli mielestäni aikas hyvin :) Säälittävää, että pitää nyt hehkuttaa näitä henkilökuntakisoja, kun ei muuta voi urheilla.

Polvi vähän vihoittelee nyt, ei tykännyt tosta rypistyksestä. Ai niin, meidän yhtä osuutta vei Iranin moninkertainen mestari uinnissa ja hän lupasi vähän opettaa mulle tekniikkaa :) Vastavuoroksi lupasin etsiä hänelle paikallisten uimaseurojen yhteystiedot. Kuulantyönnössä kärsin kirvelevän tappio jollain parillakymmenellä sentillä ja sain hopeaa, saappaan- ja tulitikunheitto eivät tuottaneet mitenkään hyviä tuloksia. Kolmella tonnilla oli hienoja suorituksia, moni juoksi alle 12 minuutin, miesten voittaja lähemmäksi 10 minuuttia. Muutenkin liikuntapäivässä oli paljon osallistujia, mikä oli tosi kiva juttu. Ai niin, lupasin järjestää keväällä haasteen IMT:tä vastaan 7-ottelussa :)

Tiistaina ehdin käymään uimassa, tekniikkasetti 2000, kyynärpää melko hyvä ja salilla tein vain ylä- ja keskikroppaa, leukaohjelma meni kuin menikin läpi.

Tästä sitten tappamaan polvi e-crossiiin ja sitten parantelu. Ihan tosi, paranis nyt tuo jalka. Tuli taas vähän masentunut mieli, kun muut juoksi kolmea tonnia ja mä vaan otin niille aikaa :(

3 kommenttia:

Fjurious kirjoitti...

Hei ihan loistava päivä siis. Mä oon kyllä vähän pettynyt tohon kuulasijoitukseen, yritä nyt petrata se pyörähdystyyli Tanskanmaalla kuntoon niin otetaan mestaruus ensi vuonna sille jolle se kuuluu!

Onnea huippuruotsalaisille!

Kipa kirjoitti...

Juu. Kyllä tälle asialle on tehtävä jotain. Aloitan heti ens viikolla käätävän punttikuurin, ja työnnän ens vuonna yli 9 metriä. Sillä pitäis voitto irrota, eikä parannus tän vuotiseen olis kun 40 cm, joten ei mitenkään mahdoton ajatus. Toim. huom. 3kg:n kuula.

Kipa kirjoitti...

k=j