tiistaina, heinäkuuta 12, 2011

Hups

Lauantaina kävin taas läpsyttelemässä, mutta uinti ei oikein nyt kulkenut. Loppuun olisi pitänyt pistellä 3x100m 1.40 vauhtia, mutta eipä mennyt kuin kaksi satasta tuohon aikaan. Hups.

Sunnuntaina märkäpuku-uintia Kaukajärvellä ja vähän päälle pyöräilyä (raahasin Silvian Tre:lle Turuust ja junallahan tällaiset reissut ovat oikein kivoja, kun on kamaa vaikka muille jakaa). Pyörä ei oikein kulkenut, eikä kyllä uintikaan. Hups.

Illemmalla sitten se pelätty tappotreeni. Ei tullut tappoa, ei lähellekään. Kakstonniset meni sitä paitsi liian lujaa, 4.13 kilsavauhtia. Poltin kyllä vähän naamaani, kun unohdin laittaa siihen aurinkorasvaa, vaikka rasvailin kyllä selän ja olkapäät. Hups.

Maanantaiaamulla kävin pitkästä aikaa veivaamassa uintitekniikkaa Kalevassa. Totesin, että mun ennen aktiivisesti käytetty, nyt jo kolmosuikkarina toimiva kangaskasa taitaa olla "vähän" läpinäkyvä. Hups.

Maanantai-iltana oli Noksulla harkkatriathlon. Sekosin aikatauluissani ja tuli vähän kiire. Matkalla Noksulle kastuin kunnon sadekuuroissa täysin. Vihnukselle saapuessani olin jo aivan ravassa ja mudassa ja kaikki kamat oli ihan märät. Hups.

Kisa meni ihan jees. En uskaltanut eturiviin, kun oli niin paljon porukkaa. Olisi ehkä pitänyt mennä, sillä kovin moni kisaaja ei uinut mua lujempaa, (tosin aika moni hyvä uimari osallistuikin vain uintiosuudelle). Uintiaika oli 6.05, mikä oli melkoinen parannus viime vuoteen, sillä nyt väliaika tuli vasta vaihtopaikalle juostua, viimevuotisen rannan sijaan. Lisäksi en ole kärjestä enää ihan niin paljoa jäljessä kuin viime vuonna. Pyörällä levykiekkoja hurisi ohi vain muutama, ehkä mun nopean vaihdon ansiosta. Aika 17.07, keskariksi pyörä näytti 31,9km/h, mikä oli aikas loistava suoritus minulta sateessa ja aika rankalla reitillä. Juoksu oli taas suurta tuskaa, mutta siinä aika oli silti riemastuttava, 15.20. Kun vähän vielä harjoittelen ja olosuhteet olisivat vähän paremmat (eli pururata ei upottaisi noin paljoa), voisi suurissa haaveissa olla 15 minsan alitus. Se olisi hienoa se. Tällä kertaa en päässyt enää kenestäkään ohi juoksussa. Minut kyllä ohitettiin kerran, mutta se olikin koko kisan nopein juoksija. Ja mä olin siis sitä edellä pyörän jälkeen. Yhteensä aikaparannus viime vuoteen oli 4,5 min. Hups.

Kisan tappioihin kuului uimalakin (S.C.Pingviinien hienonhieno lakki) katoaminen ja se, että paluumatkalla satoi vettä kuin aisaa. Kalevassa pakkasin märät kamat vain suosista rinkkaan, koska ne ei olisi ehtineet kuivua yöllä kuitenkaan ja aamulla (kaatosateessa) palasin Turkuun Silvian kanssa junalla aamulla kello kuus. En ole vielä laittanut kamoja kuivumaan, vaikka kippasinkin ne kylppärin lattialle rinkasta. Hups.

Nyt onkin triathlonkautta jäljellä enää kolme viikkoa. Sitten olisi avovesiuinti, mutta saa nähdä miten käy tuon osallistumisen kanssa. Selkä on ollut varsin pahana ja uinti ei tunnu tekevän sille yhtään hyvää. Syksyn puolimaratonhaaveetkin joutunevat romukoppaan ja elokuussa aloitan jooga/liikkuvuus/jumppapallo/sali/PYÖRÄILY-jakson, jonka aikana yritän saada selän ruotuun. Se oli jo parempi, mutta on taas mennyt huonommaksi. Asiaa ei varmaan auta se, että olen laiminlyönyt aikalailla lihaskunnon ja keskikropan lihakset. Hups.

Elämä on alkanut olemaan aika haasteellista taas. Pitäisi muuttaa viimeiset kamat ja siivota kämppä samana viikonloppuna kun on kisat. Nyt pitäisi pakata niin vimmatusti, kun sunnuntaina muutetaan jo ekat huonekalut ja aika paljon kamaa (jos jaksetaan kantaa, on varmaan tosi kiva muutto tulossa ja selkä on varmaan tosi hyvä sen jälkeen) ja reenata samaan aikaan. Töissäkin olin taas viikon loman jälkeen tänään ja harjoitusohjelmaa on ollut pakko vähän rukata, kun pitäisi syödäkin joskus. Yhden uinnin väliin jättäminen ei ole katastrofi (varsinkin kun se tekee lähinnä pahaa selälle), mutta muuten alkaa stressikerroin taas kaiken säätämisen kanssa vilkkumaan punaisella. Hups.

2 kommenttia:

Päpä kirjoitti...

KAatissäkkikin oli mennyt parempiin suihin, lukuunottamatta kolmea apinaa. Hups :)

Kipa kirjoitti...

En mä ihan kaikki karkkeja yksinäni syönyt. Apinat on pahoja, siksi ne jäi syömättä. Hups.