maanantaina, tammikuuta 31, 2011

Kisakalenteri

Tällaiset ovat suunnitelmat tämän vuoden kisoista/koitoksista.

19.2
Finlandia Ice Maraton 100 km, Kuopio. Jos loistavat olosuhteet, pieni mahdollisuus viiteen tuntiin, jos menee yli kuus, on tulos kohtuullinen katastrofi, jos sää on suht. normaali.

6.3
Puoli-Pirkka vapaalla, Jämi->Ylöjärvi. Retkimeiningillä (niin varmaan).

25.3-27.3
Lyhyen radan mastersmestaruuskisat, Kotka. Ohjelmassa ainakin 1500, 400 ja 100. Ehkä myös 50 ja viestiosuuksia. Vaparia kaikki, ensi syksynä vasta alan opettelemaan uusia lajeja. Ennätyksiä hakusessa. 1500:lla pitäisi onnistua, satasella heikompaa. Lyhyellä radalla harmittavan monta käännöstä tehtävänä.

9.4 Karhuviesti, Eurajoki->Pori. Tarkoitus olisi mennä TTY:n joukkueella naistyöpaikkasarjaan. Osuus täysi mysteeri.

17.4 Pyynikkijuoksu ~10km, Tampere. Ehkä. Edellisestä taitaa olla jo seitsemän vuotta! Pyynikkijuoksu oli muuten mun eka juoksukisa aikuisiällä.

7-8.5 Tampereen avoimet mestaruusuinnit. Oli puhetta, että pingviinien uintiporukalla pidettäisiin päättäjäiset ja osallistuttaisiin uinteihin, jos ei ole aikarajoja. Joka tapauksessa häpeää luvassa, kun kymmenvuotiaat junnut ui satasen 15s nopeempaa. Toivottavasti saatais oma masterslähtö... Matkana varmaan 50 tai 100m.

12.6 Pirkan pyöräily, Tampere. Ehkä. Retkimeininki. Tässä on pienet mahdollisuudet peruskuntolenkkiin, kun ei oteta aikaa.

2.7 Kisko-triathlon, Salo (tai jossain sielä päin). Perusmatka.

16.7 Finntriathlon, Joroinen. Puolimatka. Osallistun, kun naisillekin saatiin kuntosarja. Muuten olisin boikotoinut. Kauden pääkisa ja jos pystyn treenaan, on tavoite alle 5,5h. Pitäis vaan saada se pyörä kulkemaan. Siitä lienee kaikki kiinni, uinti sujuu kohtuullisesti (vaikka hitaasti) ja juoksukin ehkä jo tuolloin.

31.7 Nokia puolimatka tai 6.8 Kuopio perusmatka. On kallistumassa Kuopion puoleen, kun Noksun kisa ei ehkä ookaan Noksulla ja mitään ei taas kerrota mistään.

13.8 Vanajavesiuinti, Hämeenlinna, 3000m. Saas nähdä käytänkö märkäpukua vai en.

Elokuu Väitös. Aikamoinen koitos luvassa tästäkin.

Elokuun loppu ja syyskuun alku, pari juoksukisaa. Ehkä puolimaraton.

Syyskuun puolesta välistä off-season, ja sitten onkin jo lokakuun lopussa pitkän radan mastersmestaruuskisat.

Lisäksi harkkakisoja ja iltarasteja.

Vaikka kisoja näyttää äkkiseltään olevan aika monta, mennään moni noista harjoitusmielessä (mikä tarkoittaa tällaiselle "vähän" kilpailuhenkiselle siihen katkeamispisteeseen asti raastamista). Vain luistelumaraton, lyhyen radan mastersit ja Joroinen on ajoitettu sellaisiin kohtiin reenejä, että niihin valmistaudutaan kevennellen. Muut vedetään sitten niin hyvin kuin voidaan, jos voidaan.

PS. Huoltajan paikkoja tri-kisoihin tarjolla ;)

Toivottavasti kisakaudesta tulee parempi kuin tästä päivästä. Ja jos jollakin on tiedossa avoimia bioinformaatikon paikkoja hyvällä liksalla ja vielä sillä ominaisuudella, etteivät haittaisi treenejä, niin saa vinkata. Minimivaatimuksena paikassa olisi, että ensimmäinen asia töihin lomalta palatessasi ei ole toisten hauskanpidon jälkien (kuoharipullojen yms.) kerääminen omalta työpöydältä, että kokousten peruuntumisesta ilmoitetaan aiemmin kuin 45min ennen, varsinkun kun asia on ollut jo viikon tiedossa ja myös infon, että milloin pitää lähteä työreissuun tietää ainakin muutamaa päivää ennen. Ihan kiva päivä töissä joo...

Loppuun pari tunnelmakuvaa leiriltä. Kuvat ei ole mun ottamia.



Kivaa oli. Oikeasti. Huomaa asuste. Samaa pyörätakkia käytän luistellessa, hiihtäessä, pyöräillessä ja myös Teneriffalla (mutta ilman hihoja), oli pirun kallis, mutta todellakin hintansa väärti.


Triathlonistin nilkka ei taivu. Räpylöillä potkimalla voi asiaa vähän yrittää parantaa. Muutenkin uintikamaa alkaa olemaan nurkissa aikas lailla.


Täälä me uitiin. Eikös olekin hieno reenimiljöö. Kuvan oton aikaan muuten oli aivan todella kylmä.

9 kommenttia:

Mikko kirjoitti...

No on sulla siinä puurtamista ensi kaudelle. Tsemppiä vaan koitoksiin!

Varaa nyt pari slottia myös talkoille, lupaan ilmoitella sitten ajoissa missä tuo "nokiaviikonloppu" pidetään ;-)

Kipa kirjoitti...

Njoo, arvatenkin talkoita riittää taas. Ou jee. Voi vaan olla vähän hiljasta meikäläisellä talkooaktiivisuus, jos pitää johonkin kovin kauas pyörällä polkea...

Mikko kirjoitti...

Älä ny, eeämmäthän on Tampereella (vahvistettu) ja Täys matka mitä parhaimman treenilenkin päässä jos tän hetken kaavailut toteutuu.

No, kyllähän sinne varmaan kyytikin löytyy ;-)

Pia [Kaukomara] kirjoitti...

Kiva nähdä susta kuviakin! Mulla on kanssa suunnitelmissa Pirkan pyöräily ja Kisko triathlon. Siellä sit toivottavasti nähdään. Viime vuonna olin niin kauhean hidas että nopeimmat olivat jo kotona kun tulin maaliin :)

Kipa kirjoitti...

Joo. Jos vaikka sielä jääkylmässä suihkussa törmäis Kiskossa. Ennen kisoja oon niin hermona (ja vaihdan sisärenkaita..), että sillon en oikein tykkää sosialisoitua.

Fjurious kirjoitti...

Hmmm. Pitääköhän tässä oikeasti opetella huoltamaan kilpapyöriä (josko siitä mulle se uus ura urkenis kotiäitiyden yhteyteen?) niin että sisäkumien pikavaihdotkin ennen kisaa oliskin huoltajan eikä kisaajan homma...

Mitä? Yritetäänkö susta lavastaa alkoholistia loman aikana?

Kipa kirjoitti...

Joo fjurious, pyörämekaanikko olis kiva. Lottovoitollahan se piti palkata, mutta ei ole tärpännyt, jotta apua tarvitaan.

Ja ehkä on pakko lavastaa alkkikseksi, kun muuten oon niin rasittavan terveyshenkinen päällepäin. Nimim. porkkanoita töissä eväänä taas tänään... Kotona sitten ratketaan ja vedetään suklaata napaan kaksin käsin.

Heikki kirjoitti...

Miksi Nokialle(tai siis TT226n järjestämälle triathlonille, missä sitten onkaan tänä vuonna) vain puolikkaalle, miksei täysmatkalle?

Kipa kirjoitti...

Mä en keksi yhtään syytä miksi tekisin täysmatkan ens kesänä, mutta ainakin kymmenen, miksi en tee. Jos jotain puolikasta pitempää kisaa haluaisin, yrittäisin naamioida itseni varteenotettavaksi kilpailijoiksi pitkän matkan em-kisojen age-groupiin.