maanantaina, kesäkuuta 28, 2010

Plan Ö

Onpas mun elämä jännää. Tänään piti käydä kukkienkastelulenkillä ihan vaan ja jättää rastit väliin, mutta toisin kävi. Tarkoitus siis oli, että juoksentelen ihan hissukseen ja kerään voimia ensi lauantaita varten. Pyöräily rasteille ja takaisin ja kolmen vartin näännyksissä juokseminen metsässä olisi ihan liian rankka juttu. No, niin kai se olisi ollut, mutta sainpahan sitten kuitenkin tunnin varoitusajalla kyydin rastipaikkaan ja tulevan olympiavoittajan kukkien kastelu piti siirtää huomiseen. Vähän kyllä mietitytti, ehtiikö leuan puudutus poistumaan ennen metsäkeikkaa (tänään kun sain onnekseni maksaa itseni kipeäksi siitä, että korjailivat juhannuksena lohjennutta hammastani), mutta totesin, että ei sitä leuoilla suunnisteta. Rasteilla valitsin 4 kilsan radan sentään (harkitsin siis hetken vitosta..) ja sitten mentiin. Reitti oli helppo kuin mikä, ja juoksin virheittä rastilta rastille polkuja pitkin, kunnes vikalla rastilla tein supertyhmän ja ison pummin. No, muuten meni ihan kivasti ja kello pysähtyi aikaan 38.38, sijoituksista ei tietoa, kun ei maalia ole vielä edes suljettu. Ei ehkä kyllä kovin optimaalista tosiaan tää mun valmistautuminen lauantaille..

Niin, mutta sitten siihen Plan Ö:hön, joka korvaa Plan XD:n. Eli ens lauantaihin mennään kuten tähänkin asti on suunniteltu, minkä jälkeen lähdetään sinne Ljubljanaan ja tullaan takaisin ja mennään Ruisrockaamaan ja sitten 12.7 mennäänkin pikku luupatin hiontaan ja lihaskalvon aukaisuun. Ei tän nyt ihan näin pitänyt mennä, vaan kuvittelin, et Sakke olis lomalla heinäkuussa, mut ei se oo tollon, joten laskin, et mitä aiemmin luita hiotaan, sitä nopeemmin pääsen valmistautuun ens vuoteen ja kun mun piti olla vielä töissäkin ne heinäkuun pari keskimmäistä viikkoa, niin hommasin sit itelleni vähän pidemmän kesäloman :) Itsehän en ehtinyt tekemään ajanvaraukselle mitään, vaan joku kiltti vastaanottovirkailija soitti mulle asiasta ja kun Sakke lupas hoitaa ilmottelun vakuutusyhtiöönkin, niin mun ei tarvi edes ruinata itse maksusitoumusta sieltä. Palvelu siis pelaa. Kesän urheilusuunnitelmat meni nyt siis vähän uusiks, mutta odotan kyllä innolla sitä, kun mun polvi on ekaa kertaa kahteen ja puoleen vuoteen oikeesti normaali. Haluan uskoa, että niin oikeesti käy.

Tää viikko on onneks tosi hektinen töissä ja muutenkin, mikä helpottaa jonkin verran lauantaipaniikkia. Nyt pitäis vaan keksiä, että missä välissä käyn taas noutamassa ne kepit sieltä Hatanpäältä, pakko mennä virka-aikaan, mikä taas tietää yötöitä, kun oon haalinut monta juttua, jotka pitää saada viimeistään perjantaina valmiiksi.

Tänään tuli muuten täyteen 200 tuntia reeniä tän vuoden puolella. Vähän on jakauma parantunut Tanskan jälkeen, nyt se on 75,25h uintia, 36,5 juoksua (sisältää suunnistuksen), 41,25 pyöräilyä ja 47 salia. Vähän ehkä näkyy kyllä vieläkin et polvi on pikkasen ollut huonona. Saldo on ihan hyvä ottaen huomioon pari pitkää flunssaa ja maasta toiseen muuton, jotka hieman häiritsivät harjoittelua.

3 kommenttia:

Pia [Kaukomara] kirjoitti...

Onpa mahtava treenimäärä, mulla ei ole lähelläkään 200 tuntia. Nyt alko jännittää vielä enemmän se lauantainen...

Kiva kun saat polven kuntoon. Tuleeko pitkäkin saikku ja koska pääset liikkumaan leikkauksen jälkeen?

Päpä kirjoitti...

No se onkin sitten tosi pian, no tuskin sua haittaa. Tuleehan sit nopeemmin kuntoon.

Kipa kirjoitti...

Saikkua on pari viikkoa ja uimaan saa oletetaavasti alkaa heti kun tikit poistetaan, eli varmaan joskus viikon päästä. Lääkäri väitti, että kuukauden päästä juoksisin jo, mutta epäilen kyllä, että menee kuutisen viikkoa, et oikeesti voi juosta ja sittenkin pitää tietty aloittaa taas sellasilla lyhyillä pyrähdyksillä.