maanantaina, toukokuuta 10, 2010

Villa- ja muut sukat

Sain sukat postissa. Ne on kivat. Ne jalassa voi seistä Suolijärvessä helposti kymmenen minuuttia ilman, että kuolee kipuun. Tätä tuli kokeiltua sekä la, että su. Lauantaina vuorossa oli pyörälenkki, aikaa meni joku 2h 15 min ja kilsoja tuli yli 50. Hitaasti siis mentiin, mutta olin ottanut lenkin teemaksi KKMS:n eli "korkea kadenssi, matala syke" ja melkoisen hyvin tavoitteeseeni pääsinkin. Lopussa vastatuuli meinasi vähän puuduttaa, mutta sitten muistelin talvisia vastatuulia ja totesin, että tämänkertaisen olleen vain vieno henkäys. Lenkkihän oli siitä "hieman" inhottava, että alkulenkin satoi ja loppulenkin kamat oli märät. Ja pyörä aivan kurassa. Pesin sitä sunnuntaina tunnin! Se pitää vieläkin muuten polkiessa vinkunaääntä, enkä todellakaan ole pystynyt paikantamaan äänen alkuperää :( Juu, mutta lenkiltä poljin suoraa Suolijärvelle ja seisoin järvessä hetken, varpaat oli valmiiks jo ihan jäässä. Taas oli muilla ihmeteltävää, kun täysin kurassa oleva tyyppi kurvaa kilpurilla järven rantaan, kiskoo puntit ylös ja kahlaa järveen. Hulluja nuo urheilijat - tai no, kuntoilijat tässä tapauksessa.

Sunnuntaina "aamulla" sitten lenkille. Jo 45minsaa sai juosta, kivaa. Sitten taas järveen seisomaan ja taas muita ihmetyttää. Tämän jälkeen matka veikin uimahalliin. Vuorossa oli "testisessio", jossa oli tarkoitus uida 3x300 puolen minsan palautuksilla. Juuri kun laitoin laseja verran jälkeen päähän, päätti niiden nauha katketa. Jepjep. Sain sen kuitenkin jotenkin askarreltua kiinni (mutta lasit oli kyllä "vähän" kireällä tämän jälkeen). Kaikki menikin sitten hyvin vikan toiston 260 metriä, kunnes lasit päätti pudota. Sen verran vähän kuitenkin oli matkaa jäljellä, että päätin uida ilman laseja. Puolisokeena selvisin jopa käännöksestä ja pääsin loppuunkin, vaikka aiottu loppukiri jäikin toteuttamatta. Keskimääräiseks 300 ajaks sain 5.55 ja vika oli kaikesta nopein laseista huolimatta, joten olen ihan tyytyväinen. Mut ens vuonna tähän aikaan aion kyllä uida ainakin 25s nopeempaa. Illalla kävin vielä salilla. Tänään piti mennä taas uimaan Noksulle, mutta kun pyöräilin ensin urheilukauppaan ostaan uusia uimalaseja, totesin, että nyt on sen verran kipee olo, että kannattaa mennä takaisin varsinkin kun edelliset kaks tuntia olin arponut, että oonko terve vai en. Uinti jäi siis väliin :( Ostin lohdutukseks suklaata.

Opetus viikonlopusta oli: villasukat järvikeikoille ja pyörälenkeille mukaan, jos on alle 10 astetta lämmintä. Mä tykkään villasukista.

Ei kommentteja: