lauantaina, heinäkuuta 11, 2009

Lähtökuopissa

Tänään oli harvinainen päivä. Kävin salilla ja tein pelkkää yläkroppaa! Alasalilla oli porukkaa kun pipoo, joten penkki ja soutu jäi tekemättä, mutta muuten kävin yläkropan läpi. Tein myös vatsoja ja selkiä perussetit, selkiä nyt tosin tietty vähän haittas toi polvi. Leuat ei oikein kulkenu, mutta olin kyllä jo aiemmin tehnyt taljalla kaikenlaista, joten ei hätää. Ens viikolla alkais kai sit leukasetti ja suunnitelmissa olis myös pistää kuntopallo-ohjelma taas liikkeelle. Polvi on ihan OK, välillä voi jopa kuvitella, että polvilumpio näkyy turvotuksen alta. Portaat alaspäin vielä vähän vaikeita, mutta tänään jo mentävissä ilman et yhen askelman kerrallaan nilkuttaa. Polvi ei oo kovin kipeäkään enää kun ajottain. Mutta tästä se kai pikkuhiljaa sit taas lähtee, tiistaina vois kai mennä jo uimaan, kun maanantaina saa tikit pois. Niin, ja musta tulee kai nyt sitten Israelin joukkueen yhdyshenkilö, aika hienoo! Ja kisojen jälkeen sais sitten alkaa jo juoksenteleenkin :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vai että Israelin... Homma on siis yhtä hepreaa. No, hyvä että alkaa kuviot selkenemään ja ei tarvi olla joka maan yleisenä nakkikoneena.

-Fjurious

Kipa kirjoitti...

Israel on ihan hyvä. Mulla on parikin, joka ei onneksi ole sun entinen venäjän-/saksanopesi. Niinkin olisi voinut käydä...

Päikky kirjoitti...

Jaa leuat takkuaa sullakin, onneks mun kannalta (en tarkot pahalla), koska tuntuu ettei itellä mee mihkään.
Siitähän ois riemu revennyt, jos ois ope ollut parina :)