perjantaina, lokakuuta 31, 2008

Uintivammoja

Keskiviikko 29.10: Aamulla uinti. Ensin 500 tekniikkaa, sit 1000 rinuli vapari vuorottelua perinteisesti (26 min). Loppuvaiheessa onnistuin oleen havaitsematta, että oon jo altaan päädyssä ja löin vasemman käteni tosi kipeesti altaan päätyyn. Jatkoin uimista, vaikka oli kyllä aika vaikeeta, kun sattu niin paljon. Sitten loppuun vielä 500 m tauoilla vapria ja rinulia.

Illalla kävelyä 50 minsaa. Suolijärvi ympäri ja kauppaan.

Torstain 30.10: Kävin lääkärissä kädestäni, kun oli niin kipee ja turvonnut. Ei kuvattu, mutta kuulemma luultavasti voi ollajoku hiusmurtuma. Hienoo.

Töitten jälkeen salille. Oli vähän vaikeeta nostella painavampia painoja laitteisiin, kun toisella kädellä ei oo kauheesti mitään virkaa. En sit voinut tehdäkään kun jalat (ei takareisiä, kun ei voinut), selät ja vatsat.

Perjantai 31.10: Ei pitänyt olla lepo vaan uinti ja kävely, mutta kun käsi on kipee, ei viittiny menä uimaan ja töissä meni sataan, niin sit ei pystynyt enää lähteen ysiltä sateeseen käveleen. Laiska mikä laiska. Vaikka kai sitä pitää olla viikossa yks lepopäiväkin, niin tostahan se sit tuli.

Ei kommentteja: