keskiviikkona, kesäkuuta 24, 2015

Uusi pyörä

Koska Kullervo siis nyysittiin, piti saada uusi käyttöpyörä, kun vihdoin pääsin ulkona edes vähän polkemaan. Kerrankin jokin onni oli puolellani ja löysin käytetyn (kyseessä siis 26-tuumaisilla renkailla oleva Cube LTD Race), Kultsua käytännössä vastaavan käytetyn pyörän ja kävin sen sitten sunnuntaina tarkastamassa, ostamassa ja noutamassa ja pienellä päivityksellä (polkimet, stemmin kääntö jne) Kullervo II oli syntynyt.  Vastaavasti käytetty luottosatula odottaa mua postissa, joten pyörä on kohta ihan täysin kunnossa, heijastimia ei onneksi juuri nyt vielä tarvitse.

Kullervo II matkalla kotiin.

Uusi pyörä naurattaa aina!

Pyörävaraston liepeillä tuunattuna (eli häkkivaraston vieressä, yleiset pyöräsuojat eivät ole mun mieleen...)



Kaksi kertaa olen ajanut uudella Kultsulla ~ puoli tuntia. Ja hyvältä pyörä tuntuu. Huoltoon se kyllä pitää viedä, koska en osaa keulaa oikein huoltaa, mutta näin alkuun pärjää hyvin. Maantiepyörällä en pystyisi ajamaan ulkona vielä, kun ei ole tarpeeksi pieniä vaihteita ja polvi ei kestä käytännössä ollenkaan sitä, että pitää painaa voimalla. Nyt tosin epäilyttää, kestääkö edes tuota puolta tuntia ajoa, polvi on ollut oikeasti varsin kipeä ja liikkuvuudessakin on tullut takapakkia. Polvi on siis edelleen pahasti turvonnut ja se on selvästi edelleen lämmin.

Tämä viikko voisi olla muuten ihan jopa ns. paluu reenailun makuun, koska jumppien  (1-1,5h päivässä...) lisäksi olen käynyt kerran jo salilla (no, kuntoutusjumppaa lähinnä sielläkin...), kerran pilateksessa ja kaksi kertaa pyöräilemässä. Ja salia on edessä vielä pari kertaa, joten tässähän tulee viikkosaldoksi ihan 6,5h!!!

Juhannuskokolla Lempäälässä. Kesäyön huumaa!
Joskus sitä toivoisi, että elämässä pääsisin siihen tilaan, jossa säästä valittaminen tuntuisi jotenkin tarkoituksenmukaiselta. Nykyään se ei sitä ole, koska vallitseva säätila - mikä se sitten onkaan -  on pienimpiä mun murheista.

PS. Vaikka murheet onkin isoja, niin jotenkin silti tämä juttu auttaa jaksamaan taistelua. Kuuteen vuoteen ei pystynyt kisaamaan, mutta nyt taas!

Ei kommentteja: