maanantaina, huhtikuuta 02, 2012

Lyhyt päivitys

Jotakuta saattaa jopa kiinnostaa, kun statistiikkojen mukaan vierailijoita on joka päivä ollut,joten päivitetään nyt.   Töissä olen käynyt normisti, urheillut en, joten en ole kovin kipeä siis. Tiistaina tulee viisi viikkoa ilman sanottavaa treeniä. Pari kertaa olen pyöräillyt tiukasti sykettä seuraillen, uidut metrit olivat viime kuukauden aikana samat kuin normaalisti yhdessä lyhyessä tekniikkatreenissä ja juoksuaskelia olen ottanut, no, en edes muista koska. Viikon aikana saldo on ollut yksi tunnin kävelylenkki. Kesän kisoja ei varmaan tuu, tuskin ainakaan niitä, mitkä julistin kisakalenterissa. Viikonlopun uintikisatkin piti jättää väliin. Tilanne on se, että lämpöily jatkuu ja edellisissä verikokeissa leukkarit oli edelleen koholla, mutta kellään ei ole mitään käsitystä mikä mulla on. Kurkku on ollut viikon vähän kipeä, mutta yskää ja nuhaa ei ole ollut, eikä ole. Erikoislääkäri (jonka mukaan tuskin kuitenkaan on kyseessä ylikunto, kun tämä tuntuu menevän vain huonompaan suuntaan, vaikka kuinka lepään ja ei mun syke käyttäydy ylikuntomaisesti, vaikka leposyke vähän koholla onkin) passitti sydämen vuorokausiseurantaan, joten keskiviikkona ja tiistaina hengailen joku kone mukanani. Aika jännää. Lisäksi menen tänään verikokeisiin, joissa otetaan mykoplasma ja joku lihasentsyymijuttu. Ehkä jotain selviää, ehkä ei. Ainakin tutkitaan. Työterveyshuolto on hyvä juttu, kunnallisella sanoivat verikokeiden jälkeen (joissa siis leukkarit koholla), että kesän jälkeen voidaan kontrolloida.

7 kommenttia:

Perttu Naumanen kirjoitti...

No voihan nyt. Ehkä tuo mykoplasmatesti tuo jotain 'selvyyttä'.. Tuollaistahan mullakin oli 8vkoa muistaakseni, ei tosin kurkkukipua vaan yskää ja syke hieman koholla lenkeillä. Ja on ollut aika monilla muillakin. Leukkareista en tosin osaa sanoa kun ei niitä mitattu. Sitten se kuitenkin viimein katosi. Mietin voisiko katupölyllä tms. allergialla olla osuutta kun oireet taisi alkaa suunnilleen samaan aikaan kun tuo pölykausi alkoi.

Ninni (energianurkkaus.vaikuttajamedia.fi) kirjoitti...

Voi ei. :( Toivottavasti saat itsesi pian kuntoon!!

Terhi kirjoitti...

Tsemppiä, kuulostaa ikävältä, kun ei ole selvyyttä, mikä on ja miten sitä voisi hoitaa.

Mulla oli vuosi sitten myös kovasti mystistä kuumeilua ja väsymystä, lopulta parin kuukauden kärsimisen jälkeen verikokeet sitten paljastivat syylliseksi mykoplasman. Syyllisen löydyttyä lääkkeet myös onneksi tehsivat melko nopeasti ja olotilakin koheni muutamassa viikossa. Toivottavasti sinullakin pian tapahtuisi käänne parempaan päin!

Kipa kirjoitti...

Tää ei varmaan oo allergiaan liittyvää mulla, kun valkosoluerittelyssä pitäis sillon olla vissiin eosinofiilit koholla ja mulla on ollut vähän koholla joku neutrofiilit tai trombosyytit tai ei kummatkaan. Tosin esim. jos tää johtuis jostain homeesta tms. niin sitten ei kau näy tolla tavalla, en tosin oo ihan niin paljon asiaan perehtynyt, että olisin tosta varma.

Pahinta tässä tosiaan on, ettei oo mitään käsitystä mistä tää johtuu, ja kestääkö kauan jne. Epäilen aika paljon sitä mykoplasmaakin, ettei ole sitä, kun ei oo mitään yskää, mutta onpahan sitten testattu. Kiitos tsempeistä, niitä nyt tosiaan tarvitaan.

Pia [Kaukomara] kirjoitti...

Tsemppiä täältäkin!

Toivottavasti syy ja lääkkeet löytyvät pian ja pääset taas treenaamaan kunnolla!

Unknown kirjoitti...

Onpas syvältä.

Itsekin päätin juuri jättää ensi kesän triathlonit väliin. Kävin nimittäin uima-altaassa ja havaitsin että solisluu ei ole kuntoutunut 8½ kuukaudessa uintikuntoon. Oli pakko jättää homma kesken parin sadan metrin jälkeen kun alkoi vähitellen sattua niin pirusti. Eikä ole lainkaan selvää, mikä kohta olkapäässä/soliluussa on rikki. Kuvissa kaikki on ok.

Juoksuahan minun lasijalkani eivät juuri kestä, mutta pyöräillä sentään voi lähiviikkoina kun kadut on puhdistettu ja on vähän lämpimämpää.

Tsemppiä!

Hanne kirjoitti...

Hei Kipa!

Mielettömän paljon paranemistsemppiterkkuja myös täältä!!! Voi surku minkälaisen taudin on tehnyt:( pikaista paranemista!!