sunnuntaina, huhtikuuta 11, 2010

Nuhaa ja nyrjähdys

Oon kyllä onnistunut nyt oleen tosi laiska. Päätin ottaa aikalisän pyöräilyyn ja oon ollut nyt muutaman päivän polkematta. Vielä tulee huominen taukoa, kun pitää käydä Suomen Turussa, joten taas lepopäivä, kun ei voi kahtena peräkkäisenä päivänä juosta ja kuulemma Kupittaan halli on rempassa. Edellisestä voi siis päätellä, että lenkkeilin tänään. Oikein. Kävin tekemässä urheilukentällä vauhtikestävyyslenkin. Eli vitosen, josta yhteensä neljä kiekkaa kovaa ja loput hiljaa. Kenttä oli tietysti kiinni, joten sinne piti kiivetä aidan yli. No, on tätä ennenkin tehty. Ennen en ole kuitenkaan onnistunut reväyttämään nivustani tässä touhussa. Nyt onnistuin. Jo mennessä tapahtui pieni vamma, mutta takaisin kiivetessäni sattui oikein kunnolla. Toi ei kyllä estänyt juoksemista mitenkään, mutta sivukyykyt yms. liikkeet lienevät pois repertuaarista kunnes paranee. Ainoa positiivinen juttu tässä oli, että kyseessä on vasen jalka. Lisäks en kauheesti tän päivän salisessioissa uskaltanut jumppapallolla riehua, kun siinä tuo olo on aika epävakaata joten lisävahinkoja on mahdollista aiheuttaa. No, ymmärrän kyllä, että kentät pidetään lukittuina, jokuhan voisi mennä sinne vaikka urheileen! Vauhtileikittely meni ihan kivasti, vikat nopeet kierrokset oli oikeesti nopeimpia. Mutta miten ihmeessä oon pystynyt juokseen Coopperin sitä vauhtia ennen? Muuten oon käynyt siis salilla ja pari kertaa uimassa. Uintivauhti on jäänyt Tanskaan (ja tekniikka). Tuntuu, että laahaan tosi syvällä vedessä, hengitys taskusta ei onnistu, kyynärpää ei palaudu korkeella kyynärpäällä jne. Tein lauantaina muuten uintitestin, jolla määriteltiin nopeus tohon yhteen uintiohjelmaan, mikä mulla on. Joo, 3x300 (:30) meni aika tosi heikosti. Ainoa positiivinen asia oli, että pysyivät kymmenen sekunnin vaihteluvälissä. Mun agenda uinnin suhteen on siis 4x viikko, yhdet on ne ohjatut reenit(kevyt uinti), eks on käytännössä pelkkää tekniikkaa, ja kaks sitten tosta ohjelmasta erilaisia settejä. Juoksun agenda on 3xviikko, 2 peruslenkkiä, joilla kasvatetaan lenkkiaikaa. Ja yks lenkki, jossa on näin ekaks vauhtileikittelyä, joko radalla tai sit mäkimaastossa. Pyöräilyn agenda on tasan pyöräillä niinpaljon kun polvi kestää, mikä ei ole siis varmaan kovin paljoa. Allergiakausi on muuten ihan kamala. Pakko mennä hakeen jotain kunnon lääkkeitä, ennen aina oon pärjännyt pelkällä antihistamiinilla, mutta ei nyt kyllä tunnu riittävän. Mutta nyt saunaan.

2 kommenttia:

perttu kirjoitti...

Ihmettelen kans noita urheilukenttien portteja, ei mitään logiikkaa :P Mä taidan ja joku päivä alkaa kiipeilemään jos ei meininki muutu. Pitää vaan olla varovainen.

Fjurious kirjoitti...

Hmmm. Melkein voisitte perustaa jonkun kansanliikkeen "luvattomat urheilukenttien käyttäjät" vaikka facebookiin. Jotenkin kun en jaksa uskoa että mikään vartiointiliike tms. tulee kuitenkaan häätämään juoksevaa ihmistä kentältä (paitsi jos juoksisi Nallekalja kädessä..ja pissisvaatteissa - mielenkiintoinen mielikuva sinänsä!).

Toivottavasti sait kunnon doupit tohon allergiaan. Koivun kukintaa odotellaan täällä kauhulla, toistaiseksi ollaan vielä saatu ulkoilla ilman pahoja oireita.

Tuleva olympiavoittaja lähettää pukluntuoksuiset terveiset!