sunnuntaina, marraskuuta 29, 2009

Pikapäivitys

Jahas, kiirettä on pitänyt ja eipä ole tultua pahemmin raportoitua. Tavoiteltu rähinä ei todellakaan toteutunut, kun olin ensin vähän kipeä ja sitten on ollut kamala kiire. Jaksoon on kuitenkin kuulunut tiukkaa uintitreeniä, tällä viikolla oli taas testejä ja 200m kulki aikaan 3.45 ja 100m aika oli parantunut 1.43:n. Kiva :) Pikkaisen harmitti, kun tällä kertaa uin selvästi heikomman kanssa, niin ei löytynyt sitä viimeistä puristusta, mutta silti ajat oli mielestäni ihan hyvät (siis mulle).

Pyörällä on ajeltu jonkin verran. Sateessa suurin osa lenkeistä on tullut pyöriteltyä, mutta ei sitä sadetta täällä enää edes huomaa, koska sade on vallitseva olotila. Eli kun palaan Suomeen voin nauttia vain huippureenikeleistä. Pyöräilyssä olen myös onnistunut ehtiä kokemaan rengasrikon ja tietenkään mulla ei ollut mitään työkaluja mukana (tiedän, tyhmää!). Onneksi olin vain 4 enkä 20 kilometrin päästä kotoa. No, kävelyksihän se loppumatka meni. Pyörän korjaus ei osoittautunut kuitenkaan kovin helpoksi, koska a) ne pikalukot on tehty jollekin voimamiehille (minkä seurauksena sain nilkkani aika pahaan kuntoon, kun käytin sitten jalkaa lukon kiinni laittoon), b) koska presta-venttiilit on syvältä -> neljä hajalla, kunnes ostin adapterin c) koska adapterista huolimatta renkaan pumppaamisesta ei tullut oikein yhtään mitään d)koska olen vain aivan täysin tosi huono korjaamaan pyörääni.

Salilla on käyty vaihtelevasti, jumppapallossa on edetty viikolle kahdeksan, joka onkin osoittautunut varsin järkyttävän kamalaksi, hiki tulee! Leukaohjelmasta päätin luopua, koska se vie kamalasti aikaa eikä oikein edistynyt, joten vaihdoin sen kolmeen perussettiin leukoja.

Kävin täälä myös fyssarilla, joka katsoi juoksemistani. Oikea nilkka pettää, mutta vain jalan keskikohdilta, eli ei koko jalka. Lisäksi polvi "niksahtaa" aina selvästi sisäänpäin, mikä on kuulemma oletettavasti ongelman ydin. Sain pohjallisiini vähän korjausta ja nyt koitetaan aloitella juoksua uudestaan. Eka viikko, 2x3km (josta 50% juoksua) takana ja ihan ok:lta vaikuttaa. Normipyöräilyyn tästä ei ikävä kyllä ole apua, mutta jos nyt edes syy olisi oikea, niin sekin olisi aika hieno homma.

Juu, mutta nyt on jonkinasteinen tauko viikon ajan, kun pitää käydä jenkkilässä. Jos hotellissa on allas/sali, niin käytän niitä tietysti ja kaksi 3km(75%juoksua) lenkkiä olisi tehtävä. Tämän lisäksi keskityn lenkkarien, uusien uikkarien ja ehkä jopa märkäpuvun ostoon, jos löydän hyvän ja halvan.

1 kommentti:

perttu kirjoitti...

3.45 jee! Enpä kyllä muista milloin täällä Suomessa olisi ollut poutapäivä...